Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Έκλειψη Ηλίου και Δίας σε ορθή φορά


Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui 

τηλ.6932081799
fb Mari Gioba 
mariastrologia.blogspot.com

Πρόταση της έκλειψης Αφεθείτε στην ροή των γεγονότων χωρίς αντίσταση και ανακαλύψτε την ευτυχία σε απλές στιγμές!
Ταξίδεψε  προς απάνεμα λιμάνια εκεί που η ψυχή γαληνεύει και ο νους ακολουθεί το πέταγμα των γλάρων ...
Κάθε στιγμή στο τώρα, αξίζει να την ζήσουμε σαν να φτάνει μόνο αυτή η μία για μια ζωή ... 

Η 2η εβδομάδα του Ιουλίου είναι  γεμάτη πλανητικές αλλαγές~ Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου, Δίας σε ορθή φορά, Αφροδίτη στην Παρθένο~ και επηρεάζουν όλα τα ζώδια με αιφνιδιασμούς αλλά και εκπλήξεις!


13 Ιουλίου: Μερική έκλειψη Ηλίου ταυτόχρονη Νέα Σελήνη στις 20ο του Καρκίνου σε κόντρα με τον Πλούτωνα.
ΕΝΑς ΚΎΚΛΟς ΚΛΕΊΝΕΙ Ή ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ  μας καλεί σε αναγέννηση και μεταμόρφωση.
Η οικογένεια, τα συναισθήματα και τα πρέπει κοινωνικά ή επαγγελματικά σε σύγκρουση.

Η ηλιακή έκλειψη της 13ης  Ιουλίου, με επιρροή 15 μέρες πριν και μετά, πραγματοποιείται στην 20ο~21ο  του Καρκίνου σε καρμική όψη Ιδιομοιρίας με τον πλανήτη του τέλους και της αναγέννησης, τον μυστηριώδη Πλούτωνα από την 20ο μοίρα του Αιγόκερου.
Κατά την διάρκεια των εκλείψεων δεν σταματάμε την ζωή μας, παρατηρούμε τα προβλήματα και αλλάζουμε αυτά που είναι στο χέρι μας. Βέβαια καλό είναι τις σημαντικές αποφάσεις και τα ξεκινήματα να τα αφήσουμε μετά το τέλος των εκλείψεων, που όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα και διαυγή, όπως ο ουρανός μετά την βροχή.
Η επιρροή δεν είναι πάντα δύσκολη, υπάρχουν περιπτώσεις ωροσκοπίων που οι εκλείψεις λειτουργούν θετικά δίνοντας ώθηση για αλλαγές.

Το καλό νέο αυτής της εβδομάδας, ο ΔΙΑΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ επιτέλους από τις 10 Ιουλίου σε σύνοδο με τον αστεροειδή ψυχή συμβολίζει βαθιές επιθυμίες και κρυμμένα συναισθήματα και δίνει μια υπόσχεση μια ευκαιρία και ένα ‘δώρο’ τύχης από το σύμπαν,  που όλοι περιμένουμε εδώ και καιρό.
Επίσης η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο της λογικής Παρθένου αλλά σε όμορφες όψεις με Ουρανό και Κρόνο υπόσχεται όμορφες στιγμές και οικονομικές ευκαιρίες.

Σε ανάδρομη τροχιά ο ΄Αρης, Κρόνος Ποσειδώνας και  Πλούτωνας.
Οι Ανάδρομοι πλανήτες μας ζητάνε να σταματήσουμε για λίγο, να κοιτάξουμε πίσω, να ξεκουραστούμε… Όπως το νερό δεν αντιστέκεται ακολουθεί την ροή, τις πέτρες, τα εμπόδια μέχρι να συναντήσει και να ενωθεί με άλλες σταγόνες και να γίνει δυνατό στο ποτάμι!!

Η ενέργεια του σύμπαντος όχι μόνο δεν σταματά αλλά  προετοιμάζει μεγάλα γεγονότα, αλλαγές και ανατροπές. 


Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από την έκλειψη Ηλίου της 13ης Ιουλίου

*Για να μάθετε αν εχετε προσωπικό πλανήτη που επηρεάζετε από τις εκλείψεις επικοινωνήστε μαζί μου στο 6932081799. Ένα δώρο με αγάπη για όσους το χρειάζονται. 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την αιφνίδια ενέργεια του σύμπαντος είναι  η αρμονία σε αυτά που επιθυμούμε και σε αυτά που μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους που αγαπάμε και θέλουμε στην ζωή μας.



ΚΡΙΟΣ   Χειριστείτε με υπομονή τις προκλήσεις  με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και προστατέψτε την καριέρα σας. Με σύνεση βγαίνετε Κερδισμένοι από την μάχη.
(η έκλειψη γίνεται στον  4ο  οίκο της  οικογένειας) Προσέξτε πολύ οι Κριοί 8~12 Απρίλη την εκλειψη στις 13 Ιουλίου όλο τον Ιούλιο.
Αποφασίστε και ξεκινήστε την δράση μετά τις 27 Αυγούστου!
Αν χειριστείτε με σύνεση τις συγκοιρίες ,θα βγείτε όχι μόνο αλώβητοι αλλά και κερδισμένοι από την ‘μάχη΄’.
Βαδίστε με σύνεση και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες, μην ρισκάρετε στην καριέρα σας και μην προκαλείτε άτομα κύρους.

ΤΑΥΡΟΣ  Το περιβάλλον και οι συγγενείς σας απαιτούν την προσοχή σας. Ισορροπήστε  ανάμεσα στην οικογένεια και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας.

(  Η έκλειψη στον 3ο και 9ο στον καρκίνο ευνοική)  Η αλήθεια είναι πως δεν σας αρέσει η πίεση και  οι αλλαγές αλλά με αυτά τα μοναδικά φεγγάρια θα πρέπει να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας και να βρείτε την ισορροπία στις συζητήσεις σας, τις ιδέες και τις σκέψεις σας  σε σχέση με τους άλλους… Επικοινωνία και ταξίδια ναι αλλά με προυποθέσεις!!!
Βρείτε την αρμονία. Περάστε στο επόμενο στάδιο της ζωής σας ακόμα κι αν φοβάστεείναι η φυσική εξέλιξη.
Ο Δίας επιτέλους σε ορθή φορά από τις 10 Ιουλίου υπόσχεται σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή!

Δίδυμοι   Οι εκλείψεις τονίζουν την ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα. Λαχταράτε το δικό σας λιμάνι και να ξεκουράσετε την ψυχή σας αυτό το καλοκαίρι.
Αναζητήστε την αρμονία στην επικοινωνία σας με άλλους.
Δυνατή η  ανάγκη σας να νιώσετε ασφαλείς στα οικονομικά αλλά και στις σταθερές σας αξίες, τις πιο βαθιές σχέσεις της ζωής σας.  Λαχταράτε το δικό σας λιμάνι και να ξεκουράσετε την ψυχή σας αυτό το καλοκαίρι.
Ο Δίας σε ορθή φορά σας βοηθάει να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Δείξτε πίστη στον εαυτό σας και κρατήστε μόνο τις σχέσεις που είναι πολύτιμες για σας
(στον 1ο  και 7 οίκο στο δικό σας ζώδιο)
Ως γνήσια παιδιά της Σελήνης επηρεάζεστε πάντα από τα σεληνιακά φαινόμενα και τις εκλείψεις, πόσο μάλλον όταν αυτή η έκλειψη γίνεται στο δικό σας ζώδιο.
Όσοι είστε γεννημένοι 10-16 ιουλίου επηρεάζεστε με ριζικές αλλαγές για μια γενεθλιακή χρονιά.
Δείξτε πίστη στον εαυτό σας και διεκδικήστε για να  αλλάξετε τα δεδομένα σας. Στηριχτείτε μόνο  σε ό,τι μπορεί να αντέξει.  
Ο Δίας σε ορθή φορά θα σας στηρίξει με λύσεις, βοήθεια και στιγμές χαράς!

Λέων  Συνειδητοποιείτε τι και ποιος σας πάει πραγματικά μπροστά. Φροντίστε την ψυχολογία και την υγεία σας.
(12ος οίκος μυστικά, ψυχή, παρασκήνιο, παρελθόν, υγεία στον Καρκίνο και κόντρα με Πλούτωνα εργασία, καθημερινότητα στον 6ο οίκο)
Αίτημά της έκλειψης είναι η μετάβαση στο επόμενο στάδιο εξέλιξης, η ωριμότητα ακόμα και μέσα από τον πόνο του αποχωρισμού, η διεκδίκηση γι αυτό που επιθυμούμε πολύ και το να είμαστε  ρεαλιστές, για να γίνουμε αποδοτικοί και να προχωρήσουμε.
Αν ακολουθήσετε την πορεία εξέλιξης θα βρείτε την εσωτερική αρμονία. Είναι μια ευκαιρία συνειδητοποίησης του τι και ποιος πραγματικά σας πάει μπροστά.
Μια ευκαιρία να φροντίσετε τον εαυτό σας, την ψυχοσωματική σας υγεία και να ξεκουραστείτε.
Ο Δίας σε ορθή φορά σας υπόσχεται να σας χαρίσει στιγμές χαράς και νέα πρόσωπα στο σπίτι σας.

Παρθένος  Ξεκαθαρίστε την ζωή σας απ’ ό,τι  σας πληγώνει και φροντίστε τον εαυτό σας, το χρειάζεστε! 

( 1η εκλειψη θετική στον καρκίνο 11ο οίκο  με 5ο έρωτες)
Το βασικό αίτημα αυτής της έκλειψης είναι να φροντίσετε τις επιθυμίες σας και να δείξετε την αγάπη σας στους δικούς σας ανθρώπους, να ξεπεράσετε την θλίψη και τον πόνο για ό,τι πρέπει να τελειώσει. Για να ανοίξει ένας νέος κύκλος πρέπει πρώτα να κλείσει ένας άλλος. 
Ο Δίας σε ορθή φορά ξεκινάει να επιταχύνει θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών και συμφωνιών.
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σας χαρίζει γοητεία και ερωτική διάθεση!

Ζυγός  Μαζί με ανθρώπους με κοινά όνειρα κυνηγήστε επιθυμίες και στόχους. Προσέξτε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα.
( η έκλειψη  σας πιέζει στον 10 οίκο σε αντίθεση με Πλούτωνα 4ο οίκο)
Η ηλιακή έκλειψη σε κόντρα με τις επιθυμίες σας για την καριέρα και την οικογένεια σας βάζει σε διλήμματα και μια αίσθηση πίεσης. Ευτυχώς ο Δίας σε ορθή φορά υπόσχεται βελτίωση στα οικονομικά σας σταδιακά μέχρι το Φθινόπωρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  Οι απαιτήσεις των άλλων σας πιέζουν να αλλάξετε ή να θυσιάσετε κάτι που αγαπάτε. Η επιλογή δική σας.
Αποφασίστε ποιος είναι ο δικός σας παράδεισος..

(1η έκλειψη στον 9ο οίκο μεγάλα σχέδια, σε αντίθεση Πλούτωνα στον 3ο οίκο) Τα λόγια σας πληγώνουν ξεκαθαρίστε  και αναγεννηθείτε. Αλλάξτε μεταμορφωθείτε, δείτε και την άλλη πλευρά.
Οι εκλείψεις για σας έχουν ιδιαίτερη σημασία μια και ο ΄Δίας συναντά την Ψυχή. Αίτημα των αστεριών είναι η μετάβαση, μεταμόρφωση και εξέλιξη στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο αλλά και στην οικογένειά σας.  Θα χρειαστεί να διεκδικήσετε και να διαπραγματευτείτε για έναν επαγγελματικό στόχο σας. Αν σας ακούσουν συνεχίστε να παράγετε επαγγελματικούς καρπούς, αλλιώς βάλτε μια τελεία και περάστε στο επόμενο στάδιο της εξέλιξής σας. Ιδιαίτερα οι Σκορπιοί που γεννήθηκατε τέλη Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου, θα κληθείτε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις της καριέρας σας και των αναγκών της οικογένειάς σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ   Κλείστε τον παλιό κύκλο ζωής, ένας καινούριος ανοίγεται μπροστά σας.
(1η έκλειψη στον 8ο οίκο στον Καρκίνο… )
 Θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπία ανάμεσα  σε ό,τι πιστεύετε εσείς και στις απόψεις των άλλων.
Τα βαθύτερα συναισθήματά σας σας προκαλούν ανασφάλεια και ανοίγουν παλιές πληγές. Οικονομικά φερθείτε με σύνεση και λογική.
Ο  Δίας δικός σας πλανήτης επιτέλους απανέρχεται σε ορθή φορά σταδιακά από τις 10 ιουλίου και θα προετοιμάσει θετικές εξελίξεις στην ζωή σας.

Αιγόκερως  Αναζητήστε τις βαθύτερες ανάγκες και τους κρυφούς σας πόθους . Αποκοπείτε από αυτά που δεν είναι ουσιώδη.
 (1η έκλειψη στον καρκίνο στον 7ο οίκο σχέσεις)
Νιώθετε την ανάγκη να ζήσετε και να σπάσετε τα δεσμά , να ξεκαθαρίσετε.  
Make love not war αυτό πρέπει να είναι το  δικό σας σύνθημα. Θέλετε να ενωθείτε απόλυτα με έναν άλλο άνθρωπο, επιθυμείτε μια βαθιά μεταμορφωτική σχέση και πολλοί από σας θα την ζήσετε, αν παλέψετε  γι αυτήν. Φροντίστε τις βαθύτερες ανάγκες και τους κρυφούς σας πόθους , αποκοπείτε από αυτά που δεν είναι ουσιώδη και διεκδικήστε ένα κρυφό σας όνειρο. Αλλιώς θα νιώθετε ανασφάλεια και κενό. Κυνηγήστε την ουσία και μεταμορφωθείτε μέσα από βαθιές αλλαγές. Φροντίστε όσους σας χρειάζονται.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ  Αλλάζετε εσείς, οι επιθυμίες και οι σχέσεις σας… Βρείτε την χρυσή τομή και Φροντίστε την εργασία και την υγεία σας.

Μια ελπίδα αχνοφέγγει γύρω στις 12 Ιουλίου η Αφροδίτη σε θετική όψη με τον δικό σας πλανήτη Ουρανό!
 1η έκλειψη στον 6ο οίκο Εργασία υγεία και παρασκήνιο. 
Ήρθε ο καιρός να φροντίσετε τους άλλους αλλά και εσάς τους ίδιους. Η καθημερινότητά σας σας πιέζει είτε σε θέματα εργασίας είτε στην ψυχοσωματική σας υγεία.
Οικονομικά μπορεί να πάρετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένετε.
Μια μυστική επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί !!


ΙΧΘΥΕΣ  Όλα για τον έρωτα και τα όνειρά σας. Αγαπήστε
και νοιαστείτε τον εαυτό σας και την κάθε σας μέρα΄

Η 1η έκλειψη στον 5ο οίκο ευνοική μέσα από όρια.
Διεκδικήστε αυτό που έχει σημασία για σας Κρατείστε ό,τι δίνει μια ευχάριστη νότα στην χειροπιαστή πραγματικότητα. Μεταμορφώστε την κάθε σας μέρα. Κυνηγήστε αυτό που σας κάνει να αποδίδετε και να δημιουργείτε ή να γεμίζετε από την προσφορά σας. Νιώστε ότι αξίζετε και ότι δίνετε και παίρνετε φροντίδα και προστασία μέσα από απλές καθημερινές στιγμές. Γιατί αυτό είναι η ευτυχία, μικρές πολύτιμες στιγμές.


Πλανητικό Υστερόγραφο
 Όσο οι μέρες πλησιάζουν πιο κοντά στις 13 και 27 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε εικόνες σκληρής βίας, σοβαρών ατυχημάτων και έντονων γεωφυσικών φαινομένων στην Ελλάδα και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κυβέρνηση και ισχυροί πολιτικοί θα πληγούν μέχρι τις 15 Αυγούστου. Η τρομοκρατία μοιάζει με καζάνι που βράζει προετοιμάζοντας σοβαρά χτυπήματα μέχρι τις 20 Ιουλίου. Έξαρση πολεμικών εστιών.

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου