Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Δελτίο αστρολογικών φαινομένων Όλικη έκλειψη Σελήνης 27ης Ιουλίου




Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui 

τηλ.6932081799
fb Mari Gioba 
mariastrologia.blogspot.com



Το μήνυμα της ματωμένης Σελήνης

Αναζητήστε την εσωτερική γαλήνη μέσα από την συγχώρεση. Απελευθερωθείτε προσφέροντας.
Μην επιτρέπετε στο σκοτάδι να σας τραβήξει πίσω,
δείτε το Φως των ονείρων σας.

Η ολική έκλειψη Σελήνης της 27ης Ιουλίου πραγματοποιείται ακριβώς στις 11.20.15 το βράδυ της Παρασκευής, στην 4~5 μοίρα του Υδροχόου. Ένα μοιραίο φεγγάρι σε σύνοδο με τον καρμικό Νότιο δεσμό Σελήνης και τον  Άρη  που στην ανάδρομη τροχιά του  φέρνει μηνύματα από το παρελθόν και πυροδοτεί ένταση βαθιά κρυμμένη και φυσικά αντίθεση με τον Ήλιο. Στο ματωμένο φεγγάρι μετέχουν με δύσαρμονικές όψεις ο Ουρανός  δείχνοντας μεγάλες ανατροπές και ο Δίας.

Θα χρειαστεί να απελευθερώσουμε θυμό και ένταση με την συγχώρεση και να αναζητήσουμε την εσωτερική γαλήνη, προσφέροντας με ανιδιοτέλεια σε όσους μας χρειάζονται.

Υπάρχει ηθικό χρέος που η έκλειψη της Σελήνης ζητάει να αποδοθεί με καρμικά γεγονότα.


Τον Σεπτέμβριο ο Άρης πλέον σε ορθή φορά και η Λίλιθ, η μαύρη Σελήνη θα περάσει ακριβώς από την μοίρα της Έκλειψης ξανανοίγοντας τα θέματα που η ματωμένη Σελήνη φέρνει τώρα στο προσκήνιο.  
Ποια ζώδια επηρεάζει η ολική έκλειψη Σελήνης της 27ης Ιουλίου με επιρροή ως τον Σεπτέμβρη… .


 ΚΡΙΟΣ  Αναλογιστείτε το παρελθόν σας και αναθεωρήστε τρόπο σκέψης και δράσης.
Δείτε με άλλη ματιά τους στόχους, τις επιθυμίες αλλά και τις φιλίες σας. Αγωνιστείτε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε φίλους και συλλογική δουλειά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην μπερδέψετε έρωτες και φιλίες.
Η Έκλειψη Σελήνης μαζί με το δικό σας πλανήτη τον Άρη σε ανάδρομη τροχιά  μέχρι το τέλος Αυγούστου  σας καλεί να χαμηλώσετε λίγο τους ρυθμούς σας, για να ξαναδείτε τι πρέπει να κάνετε για να πραγματοποιηθεί ένα όνειρό σας. Μπορεί να γυρίσετε στο παρελθόν ή άνθρωποι από το χτες να επιστρέψουν στην ζωή σας! Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις και ξανασκεφτείτε πριν προχωρήσετε.


ΤΑΥΡΟΣ  Η ολική έκλειψη Σελήνης σας επηρεάζει ιδιαίτερα σε θέματα 

επαγγελματικά για κάποιους ή στην οικογένεια και στο σπίτι για άλλους. Υπάρχει μια φορτισμένη ατμόσφαιρα στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Μια ευχάριστη νότα η Αφροδίτη τονίζει την γοητεία και την ερωτική διάθεση για εσάς του 2ου και 3ου Δεκαημέρου. Ταυτόχρονα με την έκλειψη, οι Ταύροι του Απρίλη επηρεάζεστε και από την ανάδρομη κίνηση του Άρη που φέρνει στασιμότητα σε θέματα κοινωνικά ή καριέρας ή μπορεί να σας ωθεί σε επανεξέταση των επαγγελματικών κινήσεων και στόχων σας. Μήπως ήρθε η ώρα να δείτε τα πράγματα υπό άλλη γωνία;


ΔΙΔΥΜΟΙ    Αγαπημένα παιδιά του Ερμή, ο δικός σας πλανήτης στις 26 

Ιουλίου γυρνάει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά φέρνοντάς σας μια σύγχυση ή ένα μπέρδεμα στις σκέψεις σας  και τις αποφάσεις σας. Νιώθετε ότι τα σχέδιά σας καθυστερούν και καλό θα είναι τις σημαντικές κινήσεις ή αποφάσεις να τις αφήσετε για μετά τις 20 Αυγούστου. Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν είναι πιθανές. Κάντε σέρβις στο αυτοκίνητο και στα μηχανήματα επικοινωνίας σας.
Ταυτόχρονα αυτή η έκλειψη σελήνης  και η ανάδρομη κίνηση του Άρη μέχρι το τέλος Αυγούστου, σας καλεί να αναθεωρήσετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και να αλλάξετε τον τρόπο δράσης σας μέσα από τα μαθήματα του παρελθόντος, για να λειτουργήσουν όλα υπέρ σας. Θέματα με άτομα του περιβάλλοντος σας ή συγγενείς αλλά και ταξίδια ή σχέδια σας βάζουν σε δίλημμα, αφήστε τον χρόνο να λειτουργήσει υπέρ σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ   Είστε το ζώδιο που κυριαρχείται από την Σελήνη και αυτή η 

ολική έκλειψη  σας επηρεάζει ιδιαίτερα ψυχολογικά και τονίζει την ανάγκη σας να νιώσετε ασφάλεια είτε συναισθηματική είτε οικονομική. Ταυτόχρονα με την έκλειψη ο ανάδρομος Άρης για εσάς δείχνει ανάγκη να επιλύσετε θέματα που σχετίζονται με οικονομικές υποθέσεις και άλλους, επισκεφτείτε τον λογιστή σας και προσέξτε έξοδα. Η ανάγκη σας να νιώσετε ασφάλεια σας κάνει να μετανιώνετε ή να γυρνάτε σε καταστάσεις που δεν έχετε λύσει μέχρι τώρα. Καλείσθε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στον εαυτό σας και τους άλλους. Σημαντική η πρόκληση και νομίζω πως με προσπάθεια μπορείτε.


ΛΕΩΝ  Παιδιά του Ήλιου Χρόνια πολλά ! Πάντα επηρεάζεστε από τις 

εκλείψεις  και αυτό το φεγγάρι  μαζί με τον ανάδρομο Άρη στον τομέα των σημαντικών σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών αναμοχλεύει παλιές έριδες ιδιαίτερα για τους Λέοντες του 1ου Δεκαημέρου. Όλοι θα πρέπει κοντά στις 27 Ιουλίου να χαμηλώσετε τους τόνους και να εκτονώσετε την ένταση με άσκηση και δημιουργία. Θυμηθείτε έχετε στο πλευρό σας τον πλανήτη του φωτός τον Ήλιο. Λάμπετε!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ   Ευτυχώς για εσάς η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και σας 

βοηθάει πότε λίγο πότε πολύ να γοητεύσετε, με την προυπόθεση να ξέρετε τι θέλετε και να έχετε υγιείς σχέσεις, τότε θα σας βοηθήσει να χτίσετε ισχυρούς δεσμούς αγάπης ή να δημιουργήσετε αυτό που θα σας κάνει ολοκληρωμένους … μια επιχείρηση, κάτι καλλιτεχνικό και δημιουργικό, έναν απόγονο κάτι που εσείς θα επιθυμείτε πολύ!!! Αν όμως μια σχέση σας είναι σε λάθος βάσεις τότε μάλλον θα δείτε την αλήθεια κατάματα κάτω από το φως αποκαλύψεων!
Η ολική έκλειψη και ο Άρης ανάδρομος μέχρι το τέλος Αυγούστου μπορεί να ανασύρει προβλήματα σε εργασιακά θέματα που χρειάζονται λίγο παραπάνω προσπάθεια. Η καθημερινότητα και η υγεία σας χρειάζονται μια πιο θετική ματιά και διάθεση και πολλή φροντίδα και προσοχή. Μην αγχώνεστε γιατι θα μπλοκάρετε την ενέργειά σας και την υγεία σας. Εκτονωθείτε με κολύμπι ή ήπια άσκηση.


ΖΥΓΟΣ  Η όλική έκλειψη Σελήνης και ο Άρης ακόμα και ανάδρομος μέχρι

το τέλος Αυγούστου σας πριμοδοτεί με έξτρα γοητεία και πειθώ προς τους άλλους αλλά σας φορτίζουν στα θέματα του Έρωτα, των παιδιών , των φίλων και της συλλογικής δουλειάς. Ερωτικά μπερδέματα από το παρελθόν ή παράπονα με τα παιδιά σας πιέζουν. Αυτά που θέλετε καθυστερούν ή σας μπερδεύουν αλλά μπορείτε αλλάζοντας πεδίο δράσης να πετύχετε πολλά περισσότερα. Γι’αυτό αναθεωρήστε τακτική και μην μπερδεύεστε. Βρείτε την χαμένη ξενοιασιά σας και απολαύστε στιγμές. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ  Ακολουθήστε την καρδιά σας και όχι τους  άλλους, αν θέλετε 
        να κρατήσετε την ευτυχία.
Ο δικός σας πλανήτης ο Άρης ανάδρομος μέχρι το τέλος Αυγούστου μαζί με την ματωμένη σελήνη προκαλεί έριδες, διλήμματα και για τους Σκορπιούς του Οκτώβρη σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια ή το σπίτι σας. Μετανιώνετε, μπερδεύεστε , γυρνάτε στο χτες. Ξανασκεφτείτε την συμπεριφορά σας στους αγαπημένους σας, αφήστε τον εγωισμό, αν θέλετε να παραμείνουν στη ζωή σας. Προσέξτε πολύ τις ενέργειες που κάνετε, αργότερα μπορεί να είναι αργά. Κοινωνικά λάμπετε και σε θέματα καριέρας αν ξεπεράσετε ανταγωνιστές, θα σας δοθούν ευκαιρίες.


ΤΟΞΟΤΗΣ   Η ματωμένη Σελήνη μαζί με τον ανάδρομο Άρη μέχρι το  τέλος  Αυγούστου σας καλεί να αναθεωρήσετε τον τρόπο που σκέφτεστε, πολλοί τοξότες  ίσως να μετανιώσετε για συμφωνίες, συζητήσεις ή αγορές, γι αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Προσέξτε λίγο το αυτοκίνητο ή τα μέσα που επικοινωνείτε . Χρειάζεται να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε. Ξαφνικές συναντήσεις με ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε αλλάζουν την καθημερινότητά σας και σας δίνουν μια άλλη οπτική στην καθημερινότητά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ    η αλήθεια είναι ότι έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία 
χρόνια. Χρειάζεται να βρείτε νέες ισορροπίες και εσείς έχετε την εμπειρία να το κάνετε.
Η ολική έκλιψη Σελήνης μαζί με τον Άρη ανάδρομο μέχρι το τέλος Αυγούστου γίνετε στον τομέα της οικονομικής ή συναισθηματικής σας ‘ανασφάλειας’ έχετε έξοδα και χρειάζεστε να αλλάξετε συνήθειες για να νιώσετε επιτέλους ασφάλεια. Αλλάξτε τον τρόπο που ενεργείτε. Μην απαιτείτε, χρειάζεται και η ευελιξία. Φροντίστε το σπίτι και την οικογένειά σας γιατί αυτά είναι που χρειάζονται την φροντίδα σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ Φιλοξενείτε στο δικό σας ζώδιο την ολική έκλειψη Σελήνης           της 27ης Ιουλίου  αλλά και τον ανάδρομο Άρη μέχρι τις 12 Αύγουστου και η ενέργειά τους είναι πολύ δυνατή  ιδαίτερα για του 1ου δεκαημέρου αλλά σας δίνει και σεξ απηλ. Χαμηλώστε ταχύτητα και αναθεωρήστε την συμπεριφορά σας. Φροντίστε τις σχέσεις σας με ανθρώπους που είναι για πολλά χρόνια στην ζωή σας. Δώστε την ευκαιρία στο σώμα και στο μυαλό σας να ηρεμήσει και να αλλάξει τα λάθος κείμενα. Ο εγωισμός δεν βοηθάει. Μετά το τέλος Αυγούστου θα τρέξουν όλα όσα τώρα δείχνουν να είναι μπερδεμένα ή σταματημένα.

ΙΧΘΥΕΣ  Φροντίστε τον εαυτό σας. Ξεκουραστείτε , χαλαρώστε με την 
ενέργεια της θάλασσας που τόσο λατρεύετε.  Η ολική έκλειψη Σελήνης και ο ανάδρομος Άρης μέχρι τον Άύγουστο δείχνουν κάποια μυστικά που σας αγχώνουν ή κάποιο παρασκήνιο. Δώστε προσοχή σε θέματα και άτομα του παρελθόντος αλλά και στην ψυχοσωματική σας υγεία. Μην επιτρέπετε στους φόβους σας να σας τραβήξουν πίσω ακούστε την μελωδία των ονείρων σας.

Είχε δημοσιευτεί από τις αρχές καλοκαιριού το
     
‘Πλανητικό Υστερόγραφο.. Ένταση, βία και τρομοκρατία, ατυχήματα στην χώρα μας αλλά και σε διεθνές επίπεδο.  Έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, οι εκλείψεις του Ιουλίου επηρεάζουν άμεσα το ωροσκόπιο της Ελλάδας. Όπως έχω ξαναγράψει θα αποδειχτεί ο βασιλιάς γυμνός .’
Πλανητικό υστερόγραφο 23 ιουλίου ως και τον Σεπτέμβριο
 Η ολική έκλειψη Σελήνης απαιτεί προσεχτικούς χειρισμούς και μεγάλη ευαισθησία από το ζώδιο του ανθρωπιστή Υδροχόου ζητάει να λειτουργήσουμε με συλλογική και ανιδιοτελή συνείδηση για το καλό της ανθρωπότητας. Σοβαρές εξελίξεις στην πολιτική και στο ωροσκόπιο του πρωθυπουργού.
Αεροπορικά θέματα και ό,τι έχει σχέση με ηλεκτρισμό και νέες τεχνολογίες χρειάζονται μεγάλη προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου