Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Δελτίο αστρολογικών φαινομένων Αυγούστου


Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Feng Shui Research Center Canada 

τηλ.6932081799                 
mariaenastron@gmail.com
FB mari.gioba


Πρόταση του Αυγούστου,

Ταξίδεψε  προς απάνεμα λιμάνια εκεί που η ψυχή γαληνεύει και ο νους ακολουθεί το πέταγμα των γλάρων ...


Αύγουστος η καρδιά του καλοκαιριού, ήλιος, θάλασσα, ξένοιαστες στιγμές, ένα αεράκι να δροσίζει τα όνειρά μας και το τραγούδι των τζιτζικιών να μας θυμίζει, πως κάθε στιγμή στο τώρα, αξίζει να την ζήσουμε σαν να φτάνει μόνο αυτή η μία για μια ζωή...

Αύγουστος 2017, ένας μήνας γεμάτος πλανητικά φαινόμενα, δύο εκλείψεις με ισχυρή επιρροή  πολύ μεγαλύτερη από έναν μήνα, τον πλανήτη Ερμή σε στάση και ανάδρομη πορεία τουλάχιστον από τις 9, τον απρόβλεπτο πλανήτη Ουρανό σε ημιτετράγωνο με τον πλανευτή  Ποσειδώνα  αλλά και μια υπόσχεση στο τέλος του μήνα πως ο χαμογελαστός Δίας σε όψη εξαγώνου με τον σταθερό και αυστηρό Κρόνο μπορεί να θέσει μια γερή βάση για μακρόπνοα σχέδια.

 
Οι πλανήτες και η αρμονία του σύμπαντος όχι μόνο δεν σταματούν τον Αύγουστο αλλά μοιάζουν να ετοιμάζουν μεγάλα γεγονότα, αλλαγές και ανατροπές. 

Το φαινόμενο των εκλείψεων συμβαίνει κάθε 6 μήνες, όπου συνήθως πραγματοποιούνται δυο εκλείψεις ή κάποιες φορές και τρεις. Οι εκλείψεις διοχετεύουν μια πολύ ισχυρή ενέργεια στο σύμπαν, η οποία ανάλογα με την διάρκεια του φαινομένου της έκλειψης μας επηρεάζει εβδομάδες, μήνες και κάποιες φορές χρόνια.  Έχει παρατηρηθεί ιστορικά πως πριν την γέννηση μεγάλων ηγετών, όπως του Μέγα Αλέξανδρου είχε πραγματοποιηθεί ολική έκλειψη Ηλίου που ήταν ορατή από τις χώρες που κατέκτησε! Στο σύμπαν τίποτα δεν είναι τυχαίο, υπάρχει η ειμαρμένη σαν μεταξωτή κλωστή να δείχνει στον άνθρωπο το μονοπάτι του στη γη.
Η πρώτη μερική έκλειψη Σελήνης  και Πανσέληνος μαζί πραγματοποιείται την Δευτέρα, μέρα της Σελήνης, στις 7 Αυγούστου το βράδυ (ώρα Ελλάδας 9.11 μμ) στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου στην 15 μοίρα  και θα είναι ορατή Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Η επιρροή της έχει ισχύ τουλάχιστον 15 μέρες πριν και μετά την 7η Αυγούστου αλλά για όσους γίνεται σε σημαντικό σημείο του προσωπικού τους ωροσκοπίου τότε η διάρκεια επιρροή της μεγενθύνεται.  

Η δεύτερη όλικη έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Δευτέρα 21 Αυγούστου το βράδυ, στις 9.30 μμ ώρα Ελλάδας στην 28μοίρα και 53' του Λέοντα και θα είναι ορατή στην Αμερική, Βόρειο Ειρηνικό και Νότιο Ατλαντικό.  Επηρεάζει 15 μέρες πριν και μετά τις 21 Αυγούστου αλλά για όσους αγγίζει κάποιο προσωπικό τους πλανήτη, μπορεί να επηρεάσει πολύ περισσότερο. 

Η επιρροή δεν είναι πάντα δύσκολη, υπάρχουν περιπτώσεις ωροσκοπίων που οι εκλείψεις λειτουργούν θετικά δίνοντας ώθηση για αλλαγές. 

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είστε από τα ζώδια που οι εκλείψεις δεν σας επηρεάζουν (εκτός κι αν οι προσωπικοί σας πλανήτες είναι στα σταθερά ζώδια). Παρόλα αυτά όσοι είστε γεννημένοι κοντά στις 9,10, 11 και 20, 21, 22 του ζωδιακού σας μήνα μην παίρνετε κανένα ρίσκο, διαφυλάξτε τις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές και φροντίστε τον εαυτό σας. Σύντομα θα αποζημιωθείτε από το σύμπαν.  

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι επηρεάζεστε και από τις δύο εκλείψεις αλλά και από τον Άρη, πλανήτη της δράσης και της έντασης που σας καλεί να είστε προσεχτικοί σε όλους τους τομείς, να φροντίσετε ό,τι αγαπάτε και να φροντίσετε την ψυχοσωματική σας υγεία και ισορροπία. Μπορείτε να βρείτε λύσεις αρκεί να τις αναζητήσετε! 

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ευτυχώς οι εκλείψεις δεν σας αγγίζουν αλλά λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή  και όχι μόνο μη βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην επενδύσετε αυτόν τον μήνα σε πρόσωπα ή καταστάσεις,  ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδιακού σας μήνα. Επίσης διπλοτσεκάρετε ταξίδια, έγγραφα και ό,τι αφορά την επικοινωνία και τις διαδρομές σας, αν θέλετε να απολαύσετε τον Αύγουστο.


Πλανητικό Υστερόγραφο
(Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου και με νέα στοιχεία)

Η περίοδος που ακολουθεί από τις 23 Ιουλίου μέχρι και όλο τον  Αύγουστο δεν θα είναι εύκολη. Ακραία γεωφυσικά φαινόμενα και σεισμοί μεγάλου μεγέθους ιδιαίτερα στον θαλάσσιο χώρο γύρω στις 7-15 Αυγούστου. Η Αμερική και Τραμπ , όπως έχουμε ξαναγράψει θα δοκιμαστούν και όχι μόνο αυτόν τον μήνα. Ηγέτες που θα προκαλέσουν με τις εγωμανείς, ιδιοτελείς και φιλοπολεμικές τους ενέργειες θα κριθούν αυστηρά από τον Νόμο ή την διεθνή κοινότητα αλλά και εκπρόσωποι του Νόμου ή θρησκευτικοί ηγέτες πλήττονται από παρακρατικά συμφέροντα.
Η σταθερότητα κλονίζεται μέσα από σκάνδαλα, φανατισμό και βία.
Ο θαλάσσιος χώρος ιδιαίτερα στην Ελλάδα -όπως εδώ και μήνες είχαμε δημοσιεύσει- αλλά όχι μόνο, παραμένει επικίνδυνος για μεγάλους σεισμούς. Θρησκευτική βία και φανατισμός. Σοβαρές εκρήξεις. Έντονο το πρόβλημα πυρκαγιών στο παγκόσμιο σκηνικό. Τα αέρια, το πετρέλαιο και ο χρυσός στο κυνήγι συμφερόντων και έντασης. Θαλάσσιο και εναέριο δυστύχημα ή σκληρή συμπλοκή. Η φύση και η ενέργεια του σύμπαντος απαιτούν από εμάς σοφία και σεβασμό. δυστυχώς οι αλλαγές θα είναι επώδυνες. Η σύνεση και η ανθρωπιά δοκιμάζονται. 

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.  Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.   Εμείς εδώ  θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου