Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Δελτίο αστρολογικών φαινομένων για τη Νέα Σελήνη


Μάρι Γιόβα
Σύμβουλος Feng Shui & σύγχρονης Αστρολογίας  
Πτυχιούχος του Feng Shui Research Center Canada

τηλ. 693.2081799
mariaenastron@gmail.com
Fb: mari.gioba 

Πρόταση της Νέας Σελήνης σε ισχύ από 23 Ιουλίου ως 7 Αυγούστου…Η χαρά της ζωής μας είναι ό,τι κάνει την καρδιά μας να χτυπάει δυνατά..! 
Χαρείτε, ερωτευτείτε, παίξτε σαν ένα διάλειμμα! Το καινούριο φεγγάρι του Ιουλίου πραγματοποιείται σήμερα 23 Ιουλίου  στις 12.46 ώρα Ελλάδας, στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα και θα μας επηρεάσει έντονα για 15 ημέρες μέχρι την Πανσέληνο και ταυτόχρονη έκλειψη Σελήνης του Αυγούστου. 
Με τη Σελήνη στην αγκαλιά του Ήλιου αλλά και τον Άρη,

 πλανήτη της έντασης και της δράσης, στον Λέοντα θα μας απασχολήσουν  τα αιτήματα του ζωδίου της φωτιάς, εγωϊσμός και έρωτας, ένταση και υπερβολή, παιδικότητα και υπεραισιοδοξία, φλερτ και ανταγωνισμός.  Χαρείτε τις στιγμές του καλοκαίριου αλλά προσπαθήστε να θυμάστε την αρμονία του μέτρου και της ισορροπίας. 
Εγωϊστικές τάσεις και αλλαζονικές κινήσεις θα πληγώσουν και θα προκαλέσουν ένταση και αντίδραση. Η υπεραισιοδοξία μπορεί να νικήσει την αλήθεια και τη λογική προκαλώντας προβλήματα οικονομικά ή προσωπικά. Οι μέρες απλά ζητούν να χαρούμε και να αφεθούμε στην ομορφιά του καλοκαιριού, ζώντας τη στιγμή αλλά χωρίς αλαζονεία και εγωϊσμό. Η χαρά πολλαπλασιάζεται, όταν δεν προκαλεί τους άλλους γύρω μας!
Τα ζώδια που πρωταγωνιστούν θετικά τις ημέρες της Νέας Σελήνης είναι η τριπλότητα της φωτιάς οι φλογεροί Κριοί του Μαρτίου, οι Λέοντες του Ιουλίου και οι Τοξότες του Νοεμβρίου αλλά και η τριπλότητα του αέρα  δηλ. Δίδυμοι του Μαΐου, Ζυγοί του Σεπτέμβρη και λίγο λιγότερο οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου  αλλά και όσοι έχουν σημαντικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στην 1ο μοίρα. Η Δημιουργία,  η τέχνη,  το παιχνίδι του φλερτ, ο έρωτας, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις,η ξενοιασιά και η χαρά της ζωής  που   το εσωτερικό μας παιδί λαχταρά, τα όνειρα και οι στόχοι που πραγματοποιούνται είναι εδώ και μας περιμένουν να τα ζήσουμε !!!

 Η σημασία της Νέας Σελήνης για τα ζώδια ή ωροσκόπους σε ισχύ από 23 Ιουλίου ως 7 Αυγούστου…
Κριός    Η νέα σελήνη με τον Άρη από τον φιλικό για σας Λέοντα, τονώνει τον ενθουσιασμό και την δύναμη της φλόγας σας. Χαρείτε, δημιουργήστε, ερωτευτείτε, τολμήστε. Πιο τυχεροί οι Κριοί του Μάρτη μια νέα αρχή σας κάνει να χαμογελάτε...

Ταύρος    Το φεγγάρι συναντά τον Ήλιο και τον Άρη στον Λέοντα και μέχρι τις 7 Αυγούστου θα σας δώσει την ευκαιρία να σχεδιάσετε έναν καινούριο στόχο για το σπίτι, την οικογένειά σας ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ο χώρος σας  ή κάποιο νέο μέλος χρειάζεται πολύ απ΄ την ενέργειά σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο οι Ταύροι του Απρίλη. Εκτονώστε την φόρτιση ανανεώνοντας το σπίτι σας. 

Δίδυμοι   Για σας το δώρο της νέας σελήνης είναι στο στοιχείο που αγαπάτε πιο πολύ την κίνηση, τα ταξίδια, την επικοινωνία.  Ανανεώνεται το περιβάλλον σας και βρίσκετε νέα ενδιαφέροντα και ευκαιρίες μέσα από διαδρομές και επικοινωνία με τους γύρω σας.

Καρκίνος   Η σελήνη είναι ο δικός σας πλανήτης και πάντα  σας επηρεάζει.  Η νέα σελήνη τονίζει   ό, τι σας δίνει ασφάλεια, την περιουσία σας, τα οικονομικά σας ή τις σχέσεις που είναι στέρεες στη ζωή σας. Πάρτε ανάσα και ακούστε την καρδιά σας και όσους αγαπάτε. Μοιραστείτε μαζί τους.

Λέων   Τυχεροί! Καλωσορίστε τον Ήλιο, την Σελήνη και καλοπιάστε τον Άρη στο ζώδιο σας. Με τόσους πλανήτες σίγουρα είστε πρωταγωνιστές των γεγονότων. Λάμψη και γοητεία, ένταση και δύναμη  έλκουν ευκαιρίες αρκεί να ισορροπήσετε την δύναμη με την ευαισθησία σας και να ξαναβρείτε την θέληση και το θάρρος που θα φέρει πίσω το χαμόγελο στην καρδιά σας… 

Παρθένος    Η νέα σελήνη  για σας τους λογικούς και μετρημένους θα είναι ένας φύλακας άγγελος αόρατος αλλά πάντα εκεί στα δύσκολα. θα σας βοηθήσει να κλείσετε προβλήματα του χτες, θα σας δείξει ανασφάλειες, φοβίες ή προβλήματα υγείας, θα σας δώσει διαίσθηση να αντιληφθείτε το παρασκήνιο που λειτουργεί εναντίον σας.  Αναζητήστε τον φύλακα άγγελό σας μέσα σας και στον άνθρωπο που θα γιατρέψει τις πληγές σας. 

Ζυγός    Επιτέλους το νέο φεγγάρι αλλά και πλανήτης της δράσης, ο Άρης στο πλευρό σας, τονίζει  τα όνειρα, τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Κυνηγήστε τις ευκαιρίες και κοπιάστε για να δρέψετε τους καρπούς της τύχης! Αναζητήστε συμμάχους και θα τους βρείτε, ένα ταξίδι είναι πιο όμορφο και επιτυχημένο, όταν έχετε τους κατάλληλους συντρόφους στο πλευρό σας. Ξεκινήστε!

Σκορπιός    Η σελήνη στην αγκαλιά του Ήλιου  δείχνει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες και κοινωνική προβολή μέσα από τη δουλειά σας ή την επισημοποίηση μιας σημαντικής σχέσης. Χαρείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και αξιοποιήστε τις. Οι Σκορπιοί πιο πολύ του Οκτώβρη κυνηγάνε ευκαιρίες καριέρας και κοινωνική λάμψη. θυμηθείτε  κάντε υπομονή και η ένταση θα ξεπεραστεί, οι απαιτήσεις των άλλων είναι υπερβολικές αλλά τα όρια μπορείτε να τα βάλετε με την σταθερότητα και την δύναμη που κρύβετε πάντα μέσα σας!!!

Τοξότης   Τι άλλο μπορείτε να ζητήσετε;! Σε ένα πολύ φιλικό για σας ζώδιο το νέο φεγγάρι  δείχνει ευκαιρίες μέσα από νέα ίσως και μακρινά περιβάλλοντα, ξένους και εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές και σεμινάρια, νομικές υποθέσεις. Οι στόχοι όσο μακρινοί κι αν μοιάζουν εκεί είναι το δικό σας τυχερό μονοπάτι!

Αιγόκερως   Η νέα σελήνη  για σας θα είναι σε έναν μυστικό τομέα τονίζοντας οικονομικές ή κληρονομικές υποθέσεις που σχετίζονται και με άλλους ή άλλες πηγές, όπως τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, οικονομικά του συντρόφου ή του συνεργάτη. Κάποιοι από σας θα αναζητήσουν την απόλαυση σε μια μυστική σχέση και σίγουρα όλοι θα κοιτάξετε βαθιά μέσα σας.

Υδροχόος   Το νέο φεγγάρι ακτινοβολεί από τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών φωτίζοντας την ζωή σας και δίνοντας μια σημαντική ευκαιρία μέσα από έναν άλλο άνθρωπο. Αξιοποιήστε την εύνοια της τύχης με σύνεση και παραμερίστε τον εγωισμό σας για να υπάρξει ισορροπία στις  προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων και βρείτε την χρύση τομή.

Ιχθύες    Ήλιος και Σελήνη   θα σας δώσουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα εργασίας ή δημόσιων υπηρεσιών βελτιώνοντας την καθημερινότητά σας. Δώστε σημασία στην φυσική σας κατάσταση μια και θα είστε επιρρεπείς σε διατροφικές αταξίες! Προσέξτε πολύ την ψυχοσωματική σας υγεία και διοχετεύστε το άγχος σε πιο δημιουργικούς δρόμους. Σας περιμένουν προκλήσεις και αλλαγές που θα απαιτήσουν σύνεση και σοφία στις κινήσεις σας. 

Πλανητικό Υστερόγραφο 

Η περίοδος που ακολουθεί από τις 23 Ιουλίου μέχρι και όλο τον Αύγουστο και τις 9 Σεπτέμβρη δεν θα είναι εύκολη. Ακραία γεωφυσικά φαινόμενα και σεισμοί μεγάλου μεγέθους ιδιαίτερα στον θαλάσσιο χώρο. Η Αμερική και Τραμπ , όπως έχουμε ξαναγράψει θα δοκιμαστούν και όχι μόνο αυτόν τον μήνα. Ηγέτες που θα προκαλέσουν με τις εγωμανείς, ιδιοτελείς και φιλοπολεμικές τους ενέργειες θα κριθούν αυστηρά από τον Νόμο ή την διεθνή κοινότητα αλλά και εκπρόσωποι του Νόμου ή θρησκευτικοί ηγέτες πλήττονται από παρακρατικά συμφέροντα.
Η σταθερότητα κλονίζεται μέσα από σκάνδαλα, φανατισμό και βία.
Ο θαλάσσιος χώρος ιδιαίτερα στην Ελλάδα -όπως εδώ και μήνες είχαμε δημοσιεύσει- αλλά όχι μόνο, παραμένει επικίνδυνος για μεγάλους σεισμούς και σοβαρότατο κίνδυνο δυστυχήματος ή μόλυνσης.
Θρησκευτική βία και φανατισμός. Σοβαρές εκρήξεις. Έντονο το πρόβλημα πυρκαγιών στην χώρα μας και στο παγκόσμιο σκηνικό. Τα αέρια, το πετρέλαιο και ο χρυσός στο κυνήγι συμφερόντων, έντασης και σοβαρών κινδύνων.
Θαλάσσιο και εναέριο δυστύχημα ή σκληρή συμπλοκή. Η φύση και η ενέργεια του σύμπαντος απαιτούν από εμάς σοφία και σεβασμό. δυστυχώς οι αλλαγές θα είναι επώδυνες. Η σύνεση και η ανθρωπιά δοκιμάζονται.
Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου