Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Δελτίο αστρολογικών φαινομένων, Ιούλιος...Ένας ουρανός με αστέρια!

Μάρι Γιόβα

Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui

FB  Μάρι Γιόβα 

instagram  Mari _Yiova

τηλ. 6932081799

www.marigiova.gr

Ιούλιος, ένας ουρανός με αστέρια …

Πρόταση του Ιουλίου στα 12 ζώδια:

Η καταιγίδα οδηγεί  στο ταξίδι των  Αλλαγών…

Βίρα τις άγκυρες , για νέους προορισμούς και όνειρα ψυχής!

 

Στο ταξίδι της ζωής συναντάς πολλά κύματα και αγριεμένους ανέμους, τα αστέρια, ο Ήλιος και η Σελήνη σου δείχνουν τα μυστικά περάσματα αλλά εσύ είσαι ο καπετάνιος εσύ  κρατάς  το τιμόνι της ζωής σου !

 

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που περιέχει πολλά πλανητικά φαινόμενα …

 

v Οι πιο απαιτητικές μέρες του Ιουλίου

 

Στις  5 Ιουλίου και με επίκεντρο της έκλειψης 3 -7,

 μια έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος που επηρεάζει 15 μέρες πριν και μετά την 5η Ιουλίου κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου Δεκαημέρου, δηλ. όσους είναι γεννημένοι  την πρώτη βδομάδα του μήνα των γενεθλίων τους

Η ίδια έκλειψη θα ενεργοποιηθεί ξανά στις 21, 22 και 25 Ιουλίου, όταν ο Ερμής και ο Άρης ακουμπάνε στην ίδια μοίρα που έγινε η έκλειψη στην 13ο  - 14ο  των παρορμητικών!

Στις μέρες πάντα κοντά στις εκλείψεις- το επίκεντρο αυτής της έκλειψης είναι 4, 5 και 6 Ιουλίου - εμφανίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο ακραία μετεωρολογικά και γεωφυσικά φαινόμενα.

 

8 και 9 Ιουλίου, μέρες έντασης που οι συζητήσεις μπορεί να καταλήξουν σε καβγά , οι σχέσεις μπορεί να κλυδωνιστούν επικίνδυνα και η οδήγηση αλλά και τα ταξίδια πρέπει να γίνονται με προσοχή και χαμηλή ταχύτητα.

Μέχρι τις 12 Ιουλίου με τον Ερμή ανάδρομο ολοκληρώστε παλιές υποθέσεις  και αφήστε τις οριστικές αποφάσεις μετά τις 12 του μήνα, που επιτέλους ο Ερμής θα επανέλθει σταδιακά σε ορθή φορά και όλες οι υποθέσεις, τα σχέδια, οι συζητήσεις και τα ταξίδια θα προχωρήσουν χωρίς εμπόδια.

 

14, 15 και 20 Ιουλίου ο ζωοδότης Ήλιος, συμβολίζει τον ηγέτη ή έναν σημαντικό άντρα σε δυσαρμονικές όψεις με βαρείς πλανήτες Δία, Πλούτωνα και Κρόνο και αφορά κυρίως πολιτικά γεγονότα δύσκολα και καρμικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο καλό είναι αυτές τις μέρες να συνεχίσετε την καθημερινότητά σας χωρίς σημαντικές κινήσεις.

 

 26, 27 και 31 Ιουλίου το όνειρο μπορεί να είναι απατηλό και η ένταση κρύβει κινδύνους.

 

v Οι πιο δημιουργικές και καλότυχες ημέρες του Ιουλίου

 1η Ιουλίου ευνοούνται αλλαγές και νέες ιδέες

 12 Ιουλίου  τα όνειρα, ο διαλογισμός και οι προσευχές πραγματοποιούνται . Μέρα τέχνης, δημιουργίας, ρομαντικών συναισθημάτων, κάθαρσης και λύτρωσης !

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και επιτέλους από δω και στο εξής σταδιακά, οι επικοινωνίες και τα σχέδια προχωράνε.

 22 Ιουλίου 

Νέες γνωριμίες , απρόσμενες συναντήσεις , νέες ιδέες

 27 Ιουλίου  Μια μέρα που γράφω και στις δύσκολες όψεις, όμως την ίδια αυτή μέρα, ο Δίας εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα  και αυτή η σπάνια πλανητική όψη έχει ισχύ και επιρροή που επηρεάζει όχι μόνο την συγκεκριμένη μέρα αλλά όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο για να ευχηθείτε, να ονειρευτείτε να ακολουθήσετε την διαίσθηση και την καρδιά σας …


v Ο ουρανός του Ιουλίου στα 12 ζώδια.

Τα όνειρα γίνονται πυξίδα και  η τόλμη για αλλαγές οδηγεί σε  μυστικό πέρασμα στο δικό σας απάνεμο νησί..!

ΚΡΙΟΣ    Επικοινωνήστε, φλερτάρετε, ταξιδέψτε! Αγαπημένα πρόσωπα σας στηρίζουν στις προκλήσεις.

 Είστε πολεμιστές αλλά τώρα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και σύνεση. Ο δικός σας πλανήτης ο Άρης είναι πλέον στο ζώδιο σας και θα μείνει όλο το υπόλοιπο του 2020. Μοιάζει σαν να ξυπνάτε από λήθαργο απότομα και να ρίχνεστε στην μάχη για την καριέρα σας αλλά και την οικογένειά σας. Οικογενειακά θέματα ή προβλήματα στέγης και σπιτιού που μέχρι τις 12 σας μπέρδευαν ή δεν προχωρούσαν σταδιακά μετά τις 12 Ιουλίου ξεκαθαρίζουν και προχωράνε.

 Οι μέρες από τις 4 – 9 Ιουλίου και στις 27   απαιτούν προσεχτικούς χειρισμούς και να χαμηλώσετε τους τόνους, προσέξτε όταν οδηγείται και μικροατυχήματα.

 Ο ερωτισμός και το σεξ απίλ σας αγγίζει το κόκκινο, όπως και η απίστευτη ενέργειά σας. Για να μην ξεφύγετε, εκτονωθείτε με γυμναστική και δραστηριότητες ή φλερτ. Επικοινωνήστε και συζητήστε ή ταξιδέψτε ευνοείστε!

 

 ΤΑΥΡΟΣ   Ξεκαθαρίζετε τι θέλετε και δυναμώνει η ανάγκη σας για ασφάλεια!

 

Ο Ιούλιος για σας είναι ο μήνας που ξέρετε τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε. Επιτέλους  η Αφροδίτη δικός σας πλανήτης σταμάτησε την ‘ανάδρομη’ πορεία της και πλέον προχωράει ‘ακάθεκτη’ στον οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά τα έσοδα, την περιουσία και τα αγαθά σας , τονίζει τις επιθυμίες, τα ταλέντα και την αυτοεκτίμησή σας και δίνει έμφαση στο να νιώσετε ασφαλείς, οικονομικά ή συναισθηματικά.

 

Η έκλειψη της 5ης Ιουλίου και μέχρι τις 20 Ιουλίου ακόμα και αν προσωρινά δημιουργήσει μια αναστάτωση να ξέρετε ότι στο τελικό αποτέλεσμα  θα λειτουργήσει προς όφελός σας και θα σας ευνοήσει  στα σχέδιά σας, σε νομικές υποθέσεις, ταξίδια ή συγγενείς! Όσο μακρινός και αν  φαίνεται ένας στόχος, μπορείτε να τον πετύχετε.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ  Αφεθείτε στην ανεμελιά του καλοκαιριού και γοητεύστε με το χιούμορ σας !

 

Ο Ιούλιος, για σας τα αεικίνητα παιδιά του Ερμή, σας χαρίζει τα όπλα της γοητείας, της ομορφιάς και του φλερτ ! Με το χιούμορ και την εφηβική ανεμελιά που σας διακρίνει, μπορείτε να κατακτήσετε κάθε στόχο σας!

 

Χρειάζεστε ασφάλεια και σταθερότητα. Σημαντικό να ακούσετε τι έχουν να σας πουν οι γύρω σας

και να αναζητήσετε την αρμονία στην επικοινωνία σας με άλλους.

 Μέχρι τις 12 Ιουλίου με τον δικό σας πλανήτη ανάδρομο, μην πάρετε οριστικές αποφάσεις. Αν σας χρωστάνε χρήματα τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να τα ζητήσετε και να τα πάρετε.

Πολύ καλύτερο διάστημα μετά τις 12 Ιουλίου με εξαίρεση 26 και 27 του  μήνα.

Δυνατή η  ανάγκη σας να νιώσετε ασφαλείς στα οικονομικά αλλά και στις σταθερές σας αξίες, τις πιο βαθιές σχέσεις της ζωής σας.  Λαχταράτε να βρείτε το δικό σας λιμάνι και να ξεκουράσετε την ψυχή σας. 

Βελτιώστε την καθημερινότητά σας και φροντίστε τον εαυτό σας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ    Δείξτε πίστη στη διαίσθησή σας  και κρατήστε μόνο ό,τι  είναι πολύτιμο για σας!

Χρόνια πολλά συναισθηματικά Καρκινάκια!! Ο Ιούλιος είναι κομβικός μήνας για σας.

Ως γνήσια παιδιά της Σελήνης, επηρεάζεστε πάντα από τα σεληνιακά φαινόμενα και τις εκλείψεις. Τα καλά νέα είναι για σας τρία αυτόν τον μήνα. Η έκλειψη της 5ης Ιουλίου είναι η τελευταία του καλοκαιριού. Υπομονή μια μπόρα είναι και θα περάσει σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ερμής , πλανήτης της επικοινωνίας, στο δικό σας ζώδιο, σταδιακά από τις 12  Ιουλίου επανέρχεται σε ορθή φορά και δείχνει πως ό,τι σας μπέρδευε τώρα θα ξεκαθαρίσει ! Επομένως μέχρι τις 12 αναθεωρήστε και δείτε τι εκκρεμότητες μπορείτε τώρα να λύσετε. Μετά τις 12  η επικοινωνία σας ξεμπλοκάρει και εσείς πλέον βλέπετε πιο καθαρά. Και ο Ιούλιος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας μια νέα γενεθλιακή χρονιά ξεκινά για σας, με τον Ήλιο να σας φωτίζει !

Στις 20 Ιουλίου μια Νέα Σελήνη δείχνει μια νέα αρχή αλλά με πολλή δουλειά και κόπο.

Τέλος η καριέρα και η κοινωνική σας ζωή θα έχει έντονη δράση και περιπέτεια για πολλούς μήνες! Σίγουρα αυτόν τον μήνα δεν θα βαρεθείτε.

 

ΛΕΩΝ  Αλλάζετε συνήθειες και την καθημερινότητά σας στην εργασία αλλά και την ψυχολογία σας.

Ο Ιούλιος είναι ένας σύνθετος μήνας για σας. Μέχρι τις 21 η ενέργειά σας είναι πιο συναισθηματική και ασχολείστε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Νιώθετε πως κινδυνεύει η εστία σας και η ψυχολογία σας είναι σε αναταραχή.  Η έκλειψη μέχρι τις 20 του μήνα, σας πιέζει να αλλάξετε τις συνθήκες και τις σχέσεις στην καθημερινότητα και στην δουλειά σας. Αν τολμήσετε μια αλλαγή, όσο κι αν το φοβάστε, θα βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και την υγεία σας.

Μέχρι τις 12 νιώθετε βαθιά μέσα σας την ανάγκη να ξαναδείτε ανθρώπους της καρδιάς σας αλλά φοβάστε. Μετα τις 12 και πιο πολύ μετά τις 22 θα ξαναβρείτε την αισιοδοξία και την χαμένη σας αυτοπεπεποίθηση.  Ο Άρης για πολλούς μήνες θα σας βοηθήσει δίνοντας σας ενέργεια και δύναμη να πετύχετε τους στόχους σας όσο μακρινοί κι αν είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ   Είστε οι ευνοημένοι του Ιουλίου και οι τελικοί νικητές!

 

Ο Ιούλιος δεν είναι εύκολος μήνας αλλά είναι σίγουρα ο μήνας που θα καθορίσει μέσα από αλλαγές θετικά την ζωή σας.

 

Μετά τις 12 ο Ερμής, δικός σας πλανήτης σιγά σιγά επανέρχεται σε ορθή φορά και ενώ μέχρι τώρα ήσασταν αρκετά ευάλωτοι και μπερδεμένοι από τις 12 κ μετά  ξεκαθαρίζετε τους στόχους και με ποιους φίλους στο πλευρό σας θα κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Γνωριμίες, φιλίες και σημαντικοί άνθρωποι μπορούν να σας στηρίξουν. Η δημιουργία, μια επιχείρηση, ο έρωτας και τα παιδιά θα χρειαστεί να μπουν σε πιο υγιείς βάσεις.

Στις 26 και 27 Ιουλίου ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός . Κλείστε τα αυτιά σας στο απατηλό τραγούδι των Σειρήνων.

Η καριέρα , η φήμη και η καινωνική σας καταξίωση ανεβαίνουν στα ύψη!

 

ΖΥΓΟΣ  Επικοινωνήστε, ταξιδέψτε και γιατί όχι αφεθείτε στα φτερά του Έρωτα!

 

Τον Ιούλιο έχετε την Αφροδίτη, πλανήτη της γοητείας και της αγάπης στο πλευρό σας αλλά ο Ιούλιος δεν είναι εύκολος μήνας .

Η τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού  σας πιέζει για αλλαγές και φορτίζει το κλίμα στο σπίτι και στην οικογένεια αλλά και σε θέματα καριέρας και συμμαχιών΄ή συνεργασιών.

 

Σύμμαχος σας η γοητεία σας και η ικανότητά σας να πείθετε τον συνομιλητή σας τονίζονται ιδιαίτερα με την Αφροδίτη από τους φιλικούς για σας Διδύμους. Ταξίδια, άνθρωποι από μακριά , συμφωνίες και σημαντικές συζητήσεις μπορούν να δώσουν πολύ όμορφους καρπούς στην ζωή σας.

Θυμηθείτε ακόμα και αν είστε αναποφάσιστοι ή μπερδεμένοι σε θέματα καριέρας, μετά τις 12 Ιουλίου το τοπίο ξεκαθαρίζει, οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ   Αλλάζετε εσείς και αλλάζει η ζωή σας!

Ο Ιούλιος μέχρι τις 12 σας πιέζει να αλλάξετε τρόπο σκέψης, να αναθεωρήσετε αλλά και να βρείτε λύσεις σε παλιές εκκρεμότητες. Ταξίδια, νομικές υποθέσεις, συμφωνίες και γενικότερα θέματα επικοινωνίας ζητάνε από σας να τολμήσετε μια αλλαγή σε μια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση.

Οικονομικές συμφωνίες, έσοδα ευνοούνται τον Ιούλιο αλλά τις ημέρες γύρω από τις 27 του μήνα προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε.

Δραστηριοποιείστε σε θέματα εργασίας για πολλούς μήνες αλλά μην υπερβάλετε και φροντίστε την υγεία σας.

Δυνατές ερωτικές στιγμές αναζωπυρώνουν το πάθος .

Ένα σημαντικό όνειρό σας μπορεί να σας δώσει ασφάλεια οικονομική ή προσωπική. Ζήστε το!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ   Αντλείτε δύναμη από τις ρίζες σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Ο Ιούλιος αρχίζει λίγο πιεστικά για την ψυχολογία σας αλλά και για τα οικονομικά σας. Μέχρι τις 12 πρέπει να λύσετε εκκρεμότητες για να προχωρήσετε χωρίς άγχη και εμπόδια στο δεύτερο μισό του μήνα. Η έκλειψη αναμοχλεύει φόβους και ανασφάλειες και η μόνη λύση είναι να αλλάξετε και να υιοθετήσετε νέες συνήθειες στην εργασία ή στην απλή ρουτίνα της καθημερινότητάς σας. Τολμήστε.

Ο ερωτισμός και οι κατακτήσεις  πυρπολούν καρδιές . Γίνεστε δυναμικοί αλλά και απαιτητικοί και όποιος αντέξει θα ζήσει μαζί σας την μεγάλη ερωτική περιπέτεια!!!

Ιδιαίτερα δραστήριοι και δημιουργικοί θέλετε να χαρείτε, να παίξετε και να διασκεδάσετε. Ο εγωισμός όμως και η βιασύνη δεν είναι πάντα οι καλύτεροι σύμβουλοι στον έρωτα.

Οι επαγγελματικές ή προσωπικές σας σχέσεις ξεκαθαρίζουν και ευνοούνται. Διαφυλάξτε τις όμως κοντα στις 27 Ιουλίου.

Η οικογένεια και το σπίτι σας αν ενδιαφερθείτε σας δίνουν πολλά…

 

Αιγόκερως  Ακολουθήστε άλλους δρόμους, αλλάξτε, χαρείτε, αφεθείτε στην ροή της ζωής.

Είστε στο επίκεντρο των πλανητικών φαινομένων.

Νιώθετε λίγο σαν να είστε από την μια εσείς και τα δικά σας θέλω και απέναντί σας οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας ΄, ο σύντροφος, ο συνεργάτης…

Είστε σε διλήμματα και νιώθετε μπερδεμένοι . Η συμβουλή τω ν πλανητών; Σταματήστε λίγο , αναθεωρήστε, ακούστε τους άλλους και μετά τις 12 Ιουλίου αλλάξτε την ζωή σας , κρατήστε μόνο τα αληθινά και προχωρήστε μπροστά …

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι τεταμένη και πιθανόν να υπάρχει και πίεση χαμηλώστε τους τόνους και φροντίστε τους δικούς σας.

Η δημιουργικότητα , μια δική σας δουλειά ή αγαπημένα πρόσωπα σας δίνουν διέξοδο και χαμόγελα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ    Φροντίστε τον εαυτό σας και αφεθείτε στο φλερτ του καλοκαιριού …

 

Ο Ιούλιος για σας φέρνει χαρά μέσα από το παιχνίδι του φλερτ, της δημιουργικότητας, των παιδιών ή της διασκέδασης.

 Όσοι έχετε δική σας δουλειά θα γίνετε πολύ δημιουργικοί και θα δραστηριοποιηθείτε για να πετύχετε . Προσέξτε μόνο την ταχύτητα και στις μετακινήσεις αλλά και στην επικοινωνία σας. Καμιά φορά οι λέξεις μπορούν να πληγώσουν ή να παρεξηγηθούν.

Το παρασκήνιο ή θέματα ψυχοσωματικής υγείας και ευεξίας μέχρι τις 20 Ιουλίου σας απασχολούν.

Πολλοί θα χρειαστεί να μετακομίσετε ή ν αλλάξετε τις συνθήκες στο σπίτι.

 

ΙΧΘΥΕΣ   Τα χαμόγελα επιστρέφουν και πάλι στην ζωή σας!

 

Επιτέλους ο Ιούλιος σας αποζημιώνει για όλες τις ταλαιπωρίες που περάσατε. Το μόνο που θα χρειαστεί να λύσετε εκκρεμότητες μέχρι τις 12 του μήνα και να αφήσετε τα πολύ σημαντικά για μετά.

Η επικοινωνία, οι συζητήσεις , οι συναντήσεις , τα ταξίδια ξεμπλοκάρουν σταδιακά μετά τις 12 .

Ο έρωτας, η αγάπη σας δίνουν χαρά.

 

Γίνεστε πιο δημιουργικοί και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η καριέρα σας και ο κοινωνικός σας κύκλος ανοίγει με σημαντικούς φίλους και γνωριμίες.

 

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.

Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.

Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.

Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

 

 

Λίγα λόγια για μένα ...

Είμαι  Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία  και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui   με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Έχω την τιμή να ανήκω στους 10 Έλληνες  που έχουν πάρει  το Higher Feng shui diploma~ Ανώτατο δίπλωμα Feng shui.

Πιστεύω στην Αστρολογία που βοηθάει τους Ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους και μέσα από την γνώση αυτή να πάρουν στα χέρια τους την ζωή τους.
Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστιγκτο μια εσωτερική μου ανάγκη και  τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Παράλληλα σπούδασα  κοινωνικές επιστήμες  και εξειδικεύτηκα στην συμβουλευτική ψυχολογία.
Από το 2014  έχω  προβλέψει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα με ακριβείς ημερομηνίες  στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο blog μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου