Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Το ταξίδι της Νέας Σελήνης αρχίζει στον ζωδιακό κύκλο… 22/5~ 5/6

Μάρι Γιόβα               
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui 

FB  Μάρι Γιόβα                  insta Mari Yiova
τηλ. 6932081799
mariastrologia.blogspot.com

Το ταξίδι της Νέας Σελήνης αρχίζει στον ζωδιακό κύκλο…


Νέα Σελήνη νέα ξεκινήματα για 15 ημέρες.  Το πέρασμα και η μετάβαση στο επόμενο βήμα…
Νέοι δρόμοι ανοίγονται. Η επικοινωνία και η αναζήτηση της ισορροπία δίνει λύσεις σε αδιέξοδα.

Ο Ήλιος και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους  από τις 22 Μαΐου 2020 μέχρι την πανσέληνο και έκλειψη της 5ης  Ιουνίου τονίζει στο ‘κόκκινο’ θέματα επικοινωνίας, φλερτ, συμφωνιών, εμπορίου, αγοραπωλησιών, παιδείας, ΜΜΕ, ΜΜΜ, ταξιδιών και διαδρομών !!!

Οι μηχανές στο Φουλ λοιπόν, και το ταξίδι της Νέας Σελήνης αρχίζει στον ζωδιακό κύκλο…


Τα αυτοκίνητα και τα μηχανήματα επικοινωνίας τηλ, κομπιούτερ, φαξ ακόμα και οι συζητήσεις και οι συμφωνίες θα μας απασχολήσουν περισσότερο απ΄ ότι άλλες φορές, άλλοτε θετικά και άλλοτε προκαλώντας προβλήματα, ιδιαίτερα  22 ως 28 του μήνα  που πραγματοποιούνται δυσαρμονικές όψεις.

Πάντα όμως, είναι σημαντικός ένας κανόνας στην Αστρολογία, που καλό είναι να θυμόμαστε. ‘ Όταν πραγματοποιείται μια όψη μεταξύ πλανητών, η ενέργεια που εκλύεται, υπάρχει κάποιες μέρες νωρίτερα αλλά και κάποιες αργότερα από την ακριβή ημερομηνία, γύρω από το επίκεντρο της όψης. ’

Αυτό το διάστημα λοιπόν, πραγματοποιούνται 3 σημαντικές πλανητικές όψεις. Η Νέα Σελήνη και η Αφροδίτη πλανήτης των σχέσεων μαζί με τον επιπόλαιο Ερμή σε όψεις γεμάτες χρυσόσκονη με τον Ποσειδώνα.
Καλό είναι οι σημαντικές αποφάσεις να παρθούν όταν το καθαρό πλανητικό ‘αεράκι’ θα χει σκορπίσει την λαμπερή αλλά ψεύτικη χρυσόσκονη του Ποσειδώνα μετά τις 25 Μαίου… Μέχρι τότε κρατήστε μικρό καλάθι και βαδίστε με σύνεση.

Στις 22 Μαΐου το θηλυκό αρχέτυπο, η Σελήνη σμίγει με το αρσενικό αρχέτυπο, τον Ήλιο στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων και δίνει έμφαση στο καινούριο. Η Νέα Σελήνη (Ήλιος σε σύνοδο με Σελήνη) μπορεί να γίνεται στις 22 αλλά επηρεάζει από τις 22 μέχρι την επόμενη Πανσέληνο και έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουνίου και δίνει όλη την ενέργεια στα νέα ξεκινήματα, την επικοινωνία και τις συναντήσεις, ιδιαίτερα τα ζώδια του αέρα Δίδυμους του Μαΐου, Ζυγούς του Σεπτεμβρίου, Υδροχόους του Ιανουαρίου και τα ζώδια της φωτιάς Κριούς του Μαρτίου, Λέοντες του Ιουλίου, Τοξότες του Νοεμβρίου.

 23 ως 27 Μαίου μέρες για έμπειρους παίκτες !!!  Παγκόσμια σοβαρά μοιραία γεγονότα, έκρηξη βίας και γεωφυσικών φαινομένων με έμφαση στον θαλάσσιο χώρο και την ακτοπλοία. Πιθανή σοβαρή εμπλοκή χωρών στην θάλασσα και της Ελλάδας. Αεροπορικά ατυχήματα με επίκεντρο την 24η Μαΐου.
Η εκπαίδευση πλήττεται , ανατροπές και έντονες αντιδράσεις. 
               
Πρόταση των ημερών 22 Μαΐου~5 Ιουνίου 2020
Νέοι δρόμοι ξεκινούν στον ζωδιακό κύκλο!

ΚΡΙΟΣ   Νέα σχέδια και ιδέες σας κεντρίζουν! Ταξίδια, συναντήσεις και  συζητήσεις στο μέγιστο!!

Πολλές εκπλήξεις και απρόσμενες συναντήσεις αλλά και ανατροπές κοντά στις 22 με 24…  Προστατέψτε ό,τι αξίζει για σας, στις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας και περιμένετε το 2ο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου για σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ   Αλλάζει ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα. Αναζητάτε νέες σταθερές στην ζωή σας αλλά μπερδεύεστε με καταστάσεις από το παρελθόν.
Από τη μια η Νέα Σελήνη σας ζητάει να ακολουθήσετε νέους δρόμους μέχρι τις 5 Ιουνίου που θα σας κάνουν να νιώσετε ασφαλείς και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όμως, η Αφροδίτη πλανήτης των οικονομικών αλλά και της Αγάπης σας προκαλεί ανασφάλειες και για κάποιο λόγο αναζητάτε αυτά που νιώθετε ότι σας οφείλουν στην προσωπική ή και στην οικονομική σας ζωή. Ποιον δρόμο θα επιλέξετε είναι στο δικό σας χέρι. Η αλήθεια αρχίζει να φαίνεται μετά τις 24.


ΔΙΔΥΜΟΙ  Η Νέα Σελήνη σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα. Έντονη η ανάγκη να αλλάξετε και να τολμήσετε.

Ξεκίνησαν τα γενέθλια σας Χρόνια πολλά και το Νέο Φεγγάρι δείχνει ειδικά για τους Διδύμους του Μαΐου μια νέα αρχή που μπορεί να κτιστεί πάνω στην εμπειρία και την αλήθεια.
Σχέσεις από το παρελθόν επιστρέφουν στο τώρα και σας μπερδεύουν…
Πιο πιεστική η πραγματικότητα στην επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή αποφύγετε απατηλά μονοπάτια και παγίδες που μοιάζουν λαμπερές. Μην δίνετε αφορμή για σχόλια. Καλύτερο διάστημα, αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά μετά τις 27 Μαίου. Επενδύστε σε πιο μακροπρόθεσμα όνειρα και σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Αλλάζετε πρώτα μέσα σας … Αναζητάτε μια νέα αρχή πιο κοντά στις πιο βαθιές επιθυμίες σας.

Αποφύγετε σοβαρές συμφωνίες και συζητήσεις τουλάχιστον μέχρι τις 27 Μαίου θα υπάρχει ένταση και λάθος εκτίμηση.
Σταδιακά από τις 28 θα βλέπετε πιο καθαρά και θα μπορείτε να πετύχετε αυτά που πραγματικά θα σας ωφελήσουν!

ΛΕΩΝ  Μια νέα φιλία ή σημαντική γνωριμία φέρνει θετικές αλλαγές.

Δώστε την ενέργειά σας σε αυτό που επιθυμείτε εσείς και όχι οι άλλοι.
Η ενέργεια της Νέας Σελήνης δείχνει πως αξίζει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας  με την βοήθεια νέων ανθρώπων που έρχονται στην ζωή σας, αν και υπάρχουν και γνωριμίες σας από το παρελθόν που επιστρέφουν! Σε κάθε περίπτωση μη ρισκάρετε οικονομικά και προσέξτε ποια άτομα εμπιστεύεστε γιατί δεν είναι όλοι οι ‘φίλοι’ αληθινοί ούτε αξιόπιστοι για να τους εμπιστεύεστε σε σε οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Ιδιαίτερα οι Λέοντες του Ιουλίου χρεάζεται να προσέξουν συνεργάτες ή τον σύντροφό τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ   Δώστε τη ενέργεια σας σε μια νέα αρχή στην καριέρα ή στην καταξίωσή σας.

Προσέξτε τον σύντροφο ή μια επαγγελματική συνεργασία σας κυρίως οι Παρθένοι του 1ου και 2ου Δεκαημέρου. Οι γεννημένοι τον Αύγουστο έχετε γόνιμες αλλαγές έστω και μέσα από πίεση και οι Παρθένοι των τελευταίων ημερών ακολουθήστε την ενέργεια της αναγέννησης στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ   Νέες  ευκαιρίες  μέσα από ταξίδια ή διαφορετικές ιδέες.

Αλλάξτε οπτική και γίνετε πιο αισιόδοξοι αλλά μην παρασυρθείτε τουλάχιστον μέχρι τις 25 του Μάη σε μεγάλες υποσχέσεις ιδιαίτερα στο εργασιακό περιβάλλον.
Σχέδια και συζητήσεις από το χτες επανέρχονται στο προσκήνιο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ  Φροντίστε τις πιο βαθιές σας ανάγκες για να λυτρωθείτε!

Μια νέα κίνηση μπορεί να αλλάξει ό, τι σας δίνει ασφάλεια  στην οικονομική ή ερωτική σας ζωή…
Οι Σκορπιοί των πρώτων ημερών προσέξτε  μια μακροχρόνια σχέση ή μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία σας. Ένας έρωτας μπορεί να σας πάρει το μυαλό αλλά πριν τα τινάξετε όλα στον αέρα αφήστε τον χρόνο να σας δείξει πόσο αξίζει.
Όσοι είστε έτοιμοι να εμπιστευτείτε κάποιον οικονομικά ξανασκεφτείτε το μετά τις 25 Μαΐου.


ΤΟΞΟΤΗΣ   Το νέο φεγγάρι φωτίζει την ανάγκη μιας νέας αρχής σε μια σημαντική  σχέση.

Νιώθετε την ανάγκη να επενδύσετε σε μια σημαντική επαγαυτόχγελματική ή προσωπική σας σχέση. Ταυτόχρονα επανέρχονται παλιές σας γνωριμίες και μπερδεύεστε . Η πρόταση των πλανητών σας λέει να περάσετε όμορφες στιγμές και ο χρόνος θα δείξει ποιες σχέσεις σας θα μείνουν ή θα φύγουν αλλά μην επαναλάβε τα  ίδια λάθη. Συνήθως η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου είστε έτοιμοι για παλιά ‘γλυκά’ λάθη.
Φροντίστε και προστατεύστε το σπίτι και την οικογένειά σας, είναι ο τομέας που χρειάζεται περισσότερο την ενέργειά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  Ευνοούνται αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Νέος άνεμος στην εργασία ή τις συνήθειές σας.

Νέο ξεκίνημα στην οπτική που βλέπετε την κάθε σας μέρα από το να φροντίσετε την υγεία και την διατροφή σας ή και να δείτε αλλιώς ακόμα και μια εργασιακή εκκρεμότητα που σας αγχώνει. Υπάρχει ακόμα μια πίεση και έξοδα.
Το άνοιγμα θα έρθει μέσα από μια αλλαγή την χαρά του να ξαναγίνετε δημιουργικοί ή και να αφεθείτε στον έρωτα!
Αποφύγετε σοβαρές συμφωνίες και συζητήσεις μέχρι τις 25 Μαΐου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ    Έρωτας ή δημιουργία… κάτι καινούριο γεννιέται!

Η ενέργεια της Νέας Σελήνης σας καλεί να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέες γνωριμίες αλλά εσείς είστε μπερδεμένοι τουλάχιστον μέχρι τις 25 Μαΐου και γυρνάτε σε λάθη του χτες. Θέματα στέγης, η οικογένεια οι ρίζες σας ακόμα και νομικές υποθέσεις σας καλούν να φροντίσετε να τα βάλετε σε μια τάξη. Στις 23 και 24 προσέξτε ανατροπές και στις 25 κάτι αλλάζει και βρίσκετε λύσεις.
 Οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί και όλοι προσέξτε τα έξοδα και το παρασκήνιο. Χρειάζεστε ξεκούραση, οργάνωση και να ζήσετε ξένοιαστες ερωτικές στιγμές.


ΙΧΘΥΕΣ  Οικονομικές υποθέσεις και το σπίτι  χρειάζονται υπομονή και νέα οπτική.

Ο Άρης σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη πυροδοτεί  ανασφάλεια και  ένταση πιο πολύ για τους Ιχθείς του 1ου και 2ου Δεκαημέρου. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες θα έχετε ευκαιρίες για αναγέννηση και επίτευξη μιας σημαντικής επαγγελματικής επιθυμίας σας αρκεί να δώσετε προσοχή σε σημαντικές γνωριμίες σας. Ευτυχώς από τις 28 Μαΐου θα έχετε βοήθεια και πιο αρμονική επικοινωνία θα μπορείτε να βρείτε λύσεις και συμπαραστάτες. Φροντίστε τον εαυτό σας και ό, τι έχει σημασία για σας και αφήστε τις σημαντικές κινήσεις για μετά τις 28. Αν εσείς ηρεμήσετε και γίνετε πιο δημιουργικοί θα δείτε πως και οι άλλοι θα σας δουν με πιο ευνοΐκή ματιά.

Μάρι Γιόβα είναι  Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία  και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui   με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είναι στους 10 Έλληνες  που έχουν πάρει  το Higher Feng shui diploma~ Ανώτατο δίπλωμα Feng shui.
Πιστεύει στην Αστρολογία που βοηθάει τους Ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους και μέσα από την γνώση αυτή να πάρουν στα χέρια τους την ζωή τους.
Η αγάπη της για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστιγκτο μια εσωτερική της ανάγκη και  τις οικογενειακές της ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά της.
Παράλληλα σπούδασε  κοινωνικές επιστήμες  και εξειδικεύτηκε στην συμβουλευτική ψυχολογία.
Από το 2014  έχει  προβλέψει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα με ακριβείς ημερομηνίες  στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο blog της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου