Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Η Νέα Σελήνη του Απρίλη στα 12 Ζώδια από τις 23/4 ως τις 7/5!!


Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui

FB  Μάρι Γιόβα               
instagram  Mari Yiova
τηλ. 6932081799
mariastrologia.blogspot.com



Τι φέρνει η Νέα Σελήνη του Απρίλη στα 12 Ζώδια, 
από τις 23/4 ως τις 7/5!!



 και όλα γεννιούνται απ’ την αρχή…

Όταν ο Ήλιος συναντά την μυστηριώδη Σελήνη μια νέα αρχή περιμένει τα 12 ζώδια , ένα νέο κεφάλαιο αλλαγών και ανατροπών!!  Σε αυτήν την Νέα Σελήνη ζητάμε ένα καινούριο ξεκίνημα που όμως πρέπει να ξεπεράσει τις συμπληγάδες των φόβων και των ψεμμάτων όπως και εμπόδια και όρια. ‘Όλα αλλάζουν και τα 12 ζώδια συμβολίζουν την ίδια την ζωή και τα όνειρά μας!!



Κριός  Η  Νέα Σελήνη φέρνει  ενέργεια αναζωογόνησης στα συναισθήματα και την ασφάλεια που αποζητάτε!!

Οι άνθρωποι που αγαπάτε χρειάζονται την φροντίδα σας και να νιώσουν σταθερότητα και ασφάλεια , το ίδιο και εσείς μην αμελείτε την ζεστασιά των αγαπημένων σας για τα επαγγελματικά πρέπει ή τις απαιτήσεις φίλων. Τα συναισθήματα στο τέλος πάντα έχουν την μεγαλύτερη αξία!



Ταύρος  Χρόνια σας πολλά !! Ήλιος και Σελήνη μαζί ρίχνουν το φως τους στις επιθυμίες σας …

Οι επαγγελματικές εξελίξεις πιέζουν για αλλαγές στις συμφωνίες, στις ιδέες ακόμα και στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Θέλετε να αλλάξετε στέγη, οικογενειακή ή επαγγελματική και θα βαδίσετε σε νέα μονοπάτια κρατώντας πάντα αυτά που είναι αδιαπραγμάτευτα για την ζωή σας. Επηρεάζεστε ιδιαίτερα οι Ταύροι του Απρίλη. Ενώ οι Ταύροι των τελευταιών ημερών, 3ου δεκαημέρου έχετε πολλές ευκαιρίες αναγέννησης!!



ΔΙΔΥΜΟΙ  Η Νέα Σελήνη σας ωθεί στην αναγέννηση της ψυχής σας …

Φροντίστε τον εαυτό σας και την ψυχοσωματική σας ευεξία. Έχετε ανάγκη ηρεμίας και ξεκούρασης . Πιο πολύ είναι η ψυχή σας που έχει κουραστεί. Προσέξετε σκληρά λόγια στις 24,25, 26 Απρίλη και αφεθείτε στην παιχνιδιάρικη γοητεία και λάμψη που σας δίνει η Αφροδίτη τουλάχιστον μεχρι το τέλος του μήνα!!

Καρκίνος    Το Νέο Φεγγάρι του Απρίλη ενεργοποιεί στόχους και όνειρα!!

 Κρατήστε τα θετικά που μπορείτε να πάρετε από φίλους και συλλογική δραστηριότητα υπάρχουν αλλαγές που μπορείτε να αξιοποιήσετε μέσα από νέες δραστηριότητες και νέες γνωριμίες!!

Λέων   Ο νέος κύκλος της Σελήνης φωτίζει την καριέρα και σας δίνει  ακαταμάχητη λάμψη !!

Λάμπετε και ακτινοβολείτε μέσα από τα ταλέντα, την προσωπικότητα και τις επαγγελματικές σας ικανότητες!
Τώρα και για 1 μήνα σας δίνεται η δυνατότητα όλα όσα σκεφτόσασταν και προετοιμάζατε να τα προβάλλετε, για να πετύχετε τους στόχους σας. Πρέπει όμως να μην παρασυρθείτε από εγωισμούς ή αλαζονικές συμπεριφορές γιατί χρειάζεστε τους γύρω σας στο πλευρό σας και όχι αντιπάλους σας.  Ιδιαίτερα προσέξτε οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου να μην προκαλέσετε σοβαρή ρήξη.
Στο χέρι σας είναι να στρέψετε όχι μόνο το ενδιαφέρον αλλά και την συμπάθεια των άλλων πάνω σας…

Παρθένος   Νέοι δίαυλοι και δρόμοι επικοινωνίας, έμπνευσης, ιδεών ανοίγονται και φωτίζουν τα πιο ‘μακρινά’ σχέδιά σας…

Ανοίγονται μπροστά σας νέες προοπτικές εξέλιξης, γνώσης, επικοινωνίας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους μεγάλους στόχους της ζωής σας. Τολμήστε ακόμα και την επικοινωνία με ανθρώπους από το εξωτερικό ή με μεγάλους οργανισμούς.

Ζυγός   Η Νέα Σελήνη σας ζητάει να κοιτάξετε κατάματα τα σκοτάδια σας και να ακολουθήσετε τον δικό σας φωτεινό δρόμο!!

Ήρθε η εποχή να αντιμετωπίσετε κρυφούς φόβους και ανασφάλειες σας. οφείλετε στον εαυτό σας να κρατήσετε όσα αξίζουν και να απελευθερωθείτε από βαρύδια του χτες που σας κρατάνε πίσω. Έρχονται νέες ευκαιρίες μέσα από την επικοινωνία σας με φωτεινούς ανθρώπους!

Σκορπιός   Το Φως της Νέας Σελήνης σας οδηγεί σε νέα αρχή στις συνεργασίες καριέρας και στις προσωπικές σχέσεις.

Με την Νέα Σελήνη 23 Απριλίου και για 1 μήνα φυσάει αέρας αναγέννησης στις συνεργασίες και τις σημαντικές σχέσεις σας. Κρατήστε γερά το τιμόνι και πηγαίντε εκεί που η καρδιά σας ονειρεύεται!!
Οι Σκορπιοί του Οκτώβρη και όσοι είστε γεννημένοι μέχρι τις 3 Νοέμβρη, διαφυλάξτε τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας, αν αξίζουν πραγματικά για σας. 
Οι αλλαγές που θέλετε πρέπει να ξεκινήσουν από εσάς τους ίδιους για να αλλάξει και η ζωή σας.

Τοξότης   Ήλιος και Σελήνη μαζί αλλάζουν την καθημερινότητά σας και ζητούν μια νέα ματιά στην εργασία σας.

Η πρόταση των αστεριών σας ζητάει να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο ζωής πιο γήινο και πρακτικό με έναν τολμηρό και καινοτόμο τρόπο . Αναζητήστε νέες εναλλακτικές εργασιακές συνήθειες και δείτε με φρέσκια ματιά την εργασιακή σας καθημερινότητα και όχι μόνο!

Αιγόκερως  Το Νέο Φεγγάρι ενεργοποιεί την δημιουργικότητα και την ερωτική σας διάθεση, αρκεί να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας.

Νέο ταξίδι ξεκινάει στον χάρτη της ζωής σας με πυξίδα την πίστη και την εμπειρία.
Ξεπεράστε φόβους και περιορισμούς ότι δεν μπορείτε . Μπορείτε αρκεί να φανείτε δημιουργικοί και αισιόδοξοι και στις σχέσεις σας που σας δίνουν χαρά και σε μια δική σας δραστηριότητα. Αφεθείτε στην αναγέννηση της εποχής χωρίς μη και πρέπει.

 Υδροχόος    Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί την ανάγκη αλλαγών. Φροντίστε  εσάς την οικογένεια και το σπίτι σας αλλάζοντας . ..

Ακολουθήστε την αλλαγή σε ό,τι δεν λειτουργεί σωστά στην ζωή σας. Έχετε περίσσεια ενέργεια που αν δεν την διοχετεύσετε δημιουργικά θα ξεσπάσετε με θυμό και ένταση ακόμα και έντονο άγχος. Αρχίστε να κοιτάτε με μια πιο φρέσκια ματιά την στέγη επαγγελματική ή οικογενειακή και κυρίως τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η γοητεία σας μέχρι το τέλος Απρίλη πιο πολύ είναι το μυστικό σας όπλο΄.

Ιχθύες   Επικοινωνήστε ανοίγοντας νέους δρόμους στην δημιουργία, τον έρωτα, την εργασία σας!!

Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας δεν είναι όλοι οι φίλοι αληθινοί. Εσείς οι ίδιοι μπορείτε να τολμήσετε νέες μορφές επικοινωνίας, για να πετύχετε στην εργασία και να ομορφύνετε την μέρα σας.  ΤΟ ΜΥΑΛΟ σας γεννάει νέες ιδέες ακολουθήστε λοιπόν την έμπνευσή σας και δημιουργήστε νέες ευκαιρίες και νέο περιβάλλον για να ανθίσουν τα ταλέντα και τα όνειρά σας!!!
Μπορείτε Πιστέψτε το.




Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία  και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui   με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχω την τιμή να ανήκω στους 10 Έλληνες  που έχουν πάρει το Higher Feng shui diploma~ Ανώτατο δίπλωμα Feng shui!!

Πιστεύω στην Αστρολογία που βοηθάει τους Ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους και μέσα από την γνώση αυτή να πάρουν στα χέρια τους την ζωή τους.
Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστιγκτο μια εσωτερική μου πηγαία  ανάγκη  ακολουθώντας  τις οικογενειακές  ρίζες που κληρονόμησα από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Παράλληλα σπούδασα  κοινωνικές επιστήμες  και εξειδικεύτηκα στην συμβουλευτική ψυχολογία.

Από το 2014  έχω  προβλέψει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα με ακριβείς ημερομηνίες  στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο blog μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου