Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΏΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΝΑ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΛΛΑΓΩΝ


Μάρι Γιόβα 
Αστρολόγος & Σύμβουλος  

ενεργειακής διακόσμησης 
Feng shui

Τηλ  6932081799                
instagram marigioba
mariastrologia.blogspot.gr
Fb Mari Gioba 


Ουρανός στον Ταύρο 
Ένα ορμητικό ποτάμι οδηγεί στην ανανέωση και την αλλαγή…  Η παλιά σπορά θα βλαστήσει και θα καρποφορήσει  σε μια νέα πραγματικότητα στην ζωή όλων!

 
Πρόταση του Ουρανού:

Επιθυμώ και απολαμβάνω την ζωή. Δημιουργώ και  αποκτώ βρίσκοντας από την αρχή  τον δικό μου ξεχωριστό τρόπο. Επαναστατώ & αλλάζω  το υπάρχον μοντέλο αξιών.
Ανακαλύπτω την ζωή ακούγοντας τους πόθους της καρδίας μου …  



ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ, ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ,  ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΥΡΟ ;

Κάθε νέο φεγγάρι  είναι μια παρότρυνση για μια νέα αρχή στον κύκλο της ζωής, η είσοδος λοιπόν του πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου την ίδια μέρα με τη Νέα Σελήνη  δίνει ένταση στο καινούριο, στην ριζική αλλαγή, την προσωπική επανάσταση και αμφισβήτηση σε ό,τι μέχρι τώρα ήταν σταθερό.
Δεν είναι τυχαίο πως πάλι  ΜΕ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ2018.

 Όπως καταλαβαίνουμε όλοι ο Ουρανός στη νέα ζωδιακή θέση ήρθε για να μείνει και να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα αλλά κυρίως τις αξίες μας .  Σημασία θα αποκτήσει όσο ποτέ να ακούσουμε την ψυχή μας , τον ίδιο μας τον εαυτό ακόμα και αν χρειαστεί να έρθουμε σε ρήξη με τις επιταγές των άλλων γύρω μας.

Οι σχέσεις που θα αντέξουν θα έχουν βαθιές ρίζες και θα είναι βαθιά μέσα μας, ένα με μας. Τίποτα το ξένο, το επιφανειακό δεν θα αντέξει στην καταιγίδα του Ουρανού. Αυτό που θα μείνει όμως είναι το ουράνιο τόξο της καρδιάς μας. 

Ζητήστε τις αλλαγές που θα βοηθήσουν την ζωή σας να αναπτυχτεί να ανθίσει
Να αλλάξετε ότι δεν είναι αληθινά δικό σας και να στραφείτε στις δίκες σας  αξίες σε αυτά που η ψυχή σας ποθεί στον αληθινό σας εαυτό… 

τι κάνει εσένα ευτυχισμένο όχι αυτό που λέει η κοινωνία το ακριβό αυτοκίνητο κλπ αλλά αυτό που εσύ θέλεις να ζήσεις για να είσαι ότι ονειρεύεσαι
Πέταξε τις επιθυμίες των άλλων αυτά που σου έδωσαν χωρίς να είσαι εσύ και ξαναγυρνά σε σένα άκου βαθιά μέσα σου τι θες …μέσα μας είναι οι απαντήσεις.


Λέξεις κλειδιά για το Ταύρο και τον Ουρανό

ΤΑΥΡΟΣ= ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ,ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,  ΓΗ, ΦΥΣΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΖΗΛΕΙΑ, ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΟΣ , ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΠΟΤΑΓΗ

ΟΥΡΑΝΟΣ = ΑΣΤΑΘΕΙΑ , ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Κ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ, ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΙΘΕΡΕΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ  ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ , ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ Ή ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ,  ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Τόσο αντίθετες οι ανάγκες του ζωδίου του Ταύρου και του πλανήτη Ουρανού. ¨όμως αυτή είναι και η μαγεία τους όλα θα αλλάξουν για να ανακαλύψουμε και να έρθουμε πιο κοντά στην αληθινή φύση μας.

Σε ποιον τομέα ζωής των 12 ζωδίων θα επηρεάσει

η μεγάλη αλλαγή του Ουρανού από τις 6 Μαρτίου 2019 ως το 2026

Νέα Σελήνη και Ερμής ανάδρομος τον Μάρτιο.

 *Θα επηρεαστούν και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στον Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο με βάση το προσωπικό τους ωροσκόπιο.
θέλετε να μάθετε αν επηρεάζεστε με βάση την προσωπική σας ημερομηνία γέννησης;   επικοινωνήστε δωρεάν στα στοιχεία που γράφω στην αρχή.


                  

                  
 ΚΡΙΟΣ

Ένα μεγάλο όνειρο  θ’ αλλάξει ό,τι πιστεύετε        και την    ανάγκη  σας  για ασφάλεια.


Ο πλανήτης των μεγάλων αλλαγών αφήνει το δικό σας ζώδιο και ξεκινάει την πορεία του στον  2ο οίκο σας, δηλ. στα οικονομικά, στην αίσθηση ασφάλειας, στην αυτοεκτίμηση και στις προσωπικές σας σχέσεις σταδιακά από τώρα και μέχρι το 2026 όλα αυτά  θ’αλλάξουν!
 Στο χέρι σας είναι να ακολουθήσετε τις δικές σας επιθυμίες και να  αναζητήσετε  νέες πηγές ασφάλειας , εσόδων αλλά και αξιών ζωής!

Η Νέα Σελήνη και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή για τον Μάρτιο
 σας κάνει πιο εσωστρεφείς ή τονίζει την ανάγκη σας να κρατήσετε μυστικά κάποια σχέδιά σας. Κάποιοι σας παρακολουθούν ή μιλάνε για σας γι αυτό μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Προσέξτε θέματα ψυχοσωματικής υγείας και πιο πολύ την ψυχολογία σας.
Έχετε την δύναμη να πετύχετε σημαντικές νίκες!


 
ΤΑΥΡΟΣ
   Πρωταγωνιστές των εξελίξεων και των μεγάλων αλλαγών

 

Στο δικό σας ζώδιο καλωσορίστε  τον επαναστάτη Ουρανό. Ένας πλανήτης που  από τις 6 Μαρτίου σταδιακά μέχρι το 2026 θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής σας αλλά κυρίως εσάς τους ίδιους και τον τρόπο που βλέπετε την πραγματικότητα μέσα από σημαντικές ανατροπές στην επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή.

Ο Ουρανός είχε κάνει μια πρόβα λίγων μηνών μέσα στο 2018 και ειδικά εσείς του Απρίλη ήρθατε αντιμέτωποι με απρόσμενες αλλαγές. Τώρα ήρθε για να μείνει πλέον και ανάλογα με την ημερομηνία γενεθλίων σας σταδιακά θα σας επηρεάσει όλους. Για την ώρα από τώρα και για όλο το 2019,  θα επηρεαστείτε κυρίως οι Ταύροι του Απριλίου και πάντα ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο και τους υπόλοιπους πλανήτες σας!!
Καλό είναι να είστε πιο συνετοί τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Θα σας ζητήσει να αλλάξετε, για να βρείτε νέες σταθερές και αξίες, να δείτε τον εαυτό σας και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες  σας  μέσα από μια νέα οπτική και θα αλλάξει την επαγγελματική θέση σας ίσως ακόμα και την κοινωνική εξέλιξη σας μέσα από αλλαγές σε θέματα γάμου.

Από τις 6 Μαρτίου 2019 η Νέα Σελήνη και ο Ερμής ανάδρομος σας δίνει ευκαιρίες για να ξαναβρείτε φίλους και γνωστούς από τα παλιά και να ολοκληρώσετε κάποιο σχέδιο που είχατε αφήσει στην μέση.
Φροντίστε αυτά που λέτε ή καταλαβαίνετε για να μην δημιουργηθούν μπερδέματα.





   ΔΙΔΥΜΟΙ   Αγαπήστε και ζήστε το πιο ευαίσθητο κομμάτι της ψυχής σας

Στον 12 οίκο του ζωδίου σας 2 πλανήτες,  ο Άρης και από τις 6 Μαρτίου μέχρι το 2026 ο πλανήτης των μεγάλων αλλαγών, ο Ουρανός σας καλεί να υιοθετήσετε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής και να φροντίσετε την ψυχολογία αλλά και την ευεξία σας.

Κάτι προετοιμάζεται σε ένα μυστικό κομμάτι της ζωής σας. Σκέψεις, σχέδια ή πρόσωπα  από το παρελθόν  ξυπνάνε πληθώρα συναισθημάτων και αναμνήσεων. Η αλήθεια είναι ότι νιώθετε πιο ευαίσθητοι και ανασφαλείς, ίσως λειτουργείτε μυστικά από αδιάκριτα βλέμματα και καλά πράττετε. Από τώρα και τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο φυλαχτείτε από λάθη, ψέματα, παρασκήνιο, αντιπάλους κυρίως από τον επαγγελματικό σας χώρο.

 Φροντίστε πρώτα την ψυχολογία αλλά και την υγεία σας. Μην τα κρατάτε όλα μέσα σας γιατί θα πιεστείτε πολύ. Κάντε βόλτες στην φύση και αγαπήστε το πιο ευαίσθητο κομμάτι σας… την ψυχή σας!

Ο Ερμής ανάδρομος και η νέα Σελήνη σας μπερδεύουν λίγο ιδιαίτερα σε θέματα επαγγελματικά ή στον κοινωνικό σας κύκλο. Αποφασίστε καλύτερα τον άλλο μήνα.
Ευτυχώς η Αφροδίτη σας δίνει γοητεία και λάμψη  όλο τον Μάρτιο.


    ΚΑΡΚΙΝΟΣ    Νέος άνεμος, νέοι στόχοι και όνειρα σας οδηγούν σε κρυμμένους θησαυρούς!

Ευτυχώς για σας, ειδικά των τελευταίων ημερών, θα πάρετε μια μικρή ανάσα καθώς η προηγούμενη θέση του Ουρανού ήταν κόντρα με τις ανάγκες του ζωδίου σας, προκαλώντας σας κάποιες ανατροπές και ανασφάλεια.

Από τις 6 Μαρτίου 2019 μέχρι το 2026 η νέα θέση του Ουρανού  θα επηρεάσει τον 11ο οίκο του ζωδίου σας πνέοντας ένα δημιουργικό αέρα σε ό,τι επιθυμείτε.

Νέοι Φίλοι, συλλογική ή ομαδική δουλειά, ισχυρά πρόσωπα  θα φέρουν θετικές αλλαγές στην ζωή σας. Με την βοήθεια άλλων μπορείτε να κυνηγήσετε όνειρα και στόχους σας, να βρείτε λύσεις ή νέες πηγές εσόδων και σίγουρα να αλλάξετε νοοτροπία. Ανοίξτε τον κύκλο γνωριμιών σας και τα ενδιαφέροντά σας και θα βρείτε πολύτιμους συμμάχους , γιατί όχι και έναν απρόσμενο δυνατό έρωτα!

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής ανάδρομος από τις 6 Μαρτίου και για όλο τον μήνα ακόμα κι αν σας μπερδέψει θα φέρουν θετικά αποτελέσματα  σε μακρόπνοα σχέδια, νομικά θέματα , σπουδές ή σεμινάρια, επικοινωνία με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.



     ΛΕΩΝ    Ακτινοβολείτε  και μαγνητίζετε τα βλέμματα με την παρουσία και τα ταλέντα σας. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.

 Ο Ουρανός μέχρι το 2026 θα επηρεάζει με την ανατρεπτική ενέργειά του τον 10ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, δηλ την καριέρα, την φήμη και την κοινωνική σας θέση. Όλα μπορεί να αλλάξουν σε μια στιγμή!

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά και ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει αρχικά για το 2019 οι Λέοντες του Ιουλίου. 
Μεγάλες αλλαγές  στην καριέρα ή στον γάμο σας  αλλά και ένταση από μια σημαντική σχέση  ή συνεργάτη. Χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις, σύνεση  και ψυχραιμία ιδιαίτερα πριν εμπιστευτείτε  άτομα ή νέα εγχειρήματα.   

Η Νέα Σελήνη από τις 6 Μαρτίου μαζί με τον ανάδρομο Ερμή σας επηρεάζει σε θέματα μυστικών σχέσεων ή οικονομικών που αφορούν και άλλους.
Αν περιμένετε μια επιστροφή χρημάτων ή ενός παλιού έρωτα τότε είναι πολύ πιθανό αυτόν τον μήνα να έρθει αναστατώνοντας σας γλυκά. Σε κάθε περίπτωση ελέξτε οικονομικά λάθη και αποφύγετε τα δάνεια.  


ΠΑΡΘΕΝΟΣ   Τολμήστε να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε μακριά με πυξίδα την καρδιά σας!! 

Τυχεροί! Για εσάς η νέα θέση του Ουρανού από τον Ταύρο επηρεάζει τον 9ο οίκο σας, τα μεγάλα όνειρά σας,  τα  ταξίδια, τις σχέσεις σας  με συγγενείς, την  κοσμοθεωρία σας, σχέσεις με το εξωτερικό ή ανθρώπους από άλλη χώρα, ακόμα και τις σπουδές, τις γνώσεις σας ή μια νομική υπόθεση που σας απασχολεί.
Για πολλούς Παρθένους ανοίγονται νέοι ορίζοντες και όλοι υιοθετείτε μια διαφορετική νοοτροπία σταδιακά μέχρι το 2026!!

Η Νέα Σελήνη αλλά και η ανάδρομη τροχιά του Ερμή στους συμπληρωματικούς σας Ιχθείς από τις 6 Μαρτίου σας μπερδεύει σε μια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση. Είναι πιθανόν ένας σημαντικός άνθρωπος για σας  να μετανιώσει ή να επιστρέψει στην ζωή σας. Αποφασίστε καλύτερα τον άλλο μήνα.



ΖΥΓΟΣ   ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΞΥΠΝΑΕΙ  ΜΕΣΑ ΣΑΣ 
ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΡΕΙ  ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ  Ή ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΨΕΙ!

 Η νέα θέση του Ουρανού στον 8ο ηλιακό σας οίκο μοιάζει με μια δυνατή ενέργεια που αφυπνίζει βαθιά κρυμμένα συναισθήματα ή μυστικά σας…  η ανασφάλεια, η ζήλεια, οι φόβοι,  η ανάγκη για απόλυτη ένωση με ό,τι θεωρείτε δικό σας, η επιθυμία να ζήσετε ουσιαστικά και σε αρμονία με τις πιο βαθιές σας επιθυμίες θα λειτουργήσουν σαν το ξύπνημα ενός ηφαιστείου που κοιμόταν για χρόνια.  Για κάποιους ίσως όλη αυτή η δυνατή ενέργεια να εκφραστεί με έναν πιο πρακτικό τρόπο σε θέματα οικονομικών που μοιράζεστε με άλλους,  κληρονομιάς, ασφαλιστικών ταμείων. Σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα βιώσετε τις αληθινές αξίες της ζωής σας. Μην γραπώνεστε από τα υλικά αγαθά, γιατί ο άνεμος των ουράνιων αλλαγών θα σας δείξει πως αξίζει μόνο η ψυχή σας και οι άνθρωποι που της δίνουν φτερά να πετάει.

Νέα Σελήνη και Ερμής ανάδρομος θα σας μπερδέψουν γλυκά σε θέματα καθημερινότητας και εργασιακών σχέσεων. Ανακατάταξεις θα σας βγάλουν λίγο από το πρόγραμμά σας αλλά η διπλωματία και η γοητεία σας θα σας σώσει για άλλη μια φορά.


 ΣΚΟΡΠΙΟΣ   Και έτσι ξαφνικά όπως θα μπαίνει ο Ουρανός στον   

                    Ταύρο …!

Ο Ουρανός από τις 6 Μαρτίου και μέχρι το 2026 θα επηρεάσει σταδιακά τον  7ο οίκο σας. Στόχος της δυνατής αυτής ενέργειας των ριζικών αλλαγών είναι  οι  μακροχρόνιες σχέσεις, ο γάμος  και οι επαγγελματικές συνεργασίες.  Σταδιακά, λοιπόν, από σήμερα και πρώτα για τους Σκορπιούς του Οκτώβρη οι σταθερές μακροχρόνιες σχέσεις σας  θα αλλάξουν. Τίποτα δεν θα μείνει το ίδιο τα επόμενα χρόνια και οι επιλογές σας θα κρίνουν ποιοι θα μείνουν δίπλα σας.
Αυτήν την περίοδο μέχρι τον Μάιο υπάρχει ο κίνδυνος λάθους αλλά και εντάσεων με την οικογένεια,  προσέξτε λοιπόν  να κρατήσετε αυτό που αληθινά  αξίζει στην ζωή σας! Γιατί  ο παράδεισος και η κόλαση είναι οι άλλοι αλλά η επιλογή για το ποιοι  αξίζουν στο πλευρό σας, είναι μόνο δική σας.

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά σας βοηθούν να χαρείτε, να δημιουργήσετε, να γοητεύσετε ή ακόμα και να ερωτευτείτε ένα άτομο από το παρελθόν σας. Μην αποφασίσετε τώρα και αποφύγετε τα ερωτικά μπερδέματα ή τις εξιδανικεύσεις.
Ο ρομαντισμός σας ταξιδεύει.

   
ΤΟΞΟΤΗΣ   Αλλάξτε τρόπο ζωής ή εργασίας!


Ο Ουρανός από τον   6ο ηλιακό σας  οίκο από τις 6 Μαρτίου ως το 2026  φέρνει έναν άνεμο   αλλαγών  στις καθημερινές σας  συνήθειες, στην διατροφή, την ψυχοσωματική σας ευεξία, το περιβάλλον  εργασίας  ή τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας.
Νέες ιδέες στην εργασία σας ή  μια άλλη ματιά στην καθημερινότητά σας είναι ένα από τα σενάρια των αλλαγών που θα σας φέρει ο Ουρανός!

Τον Μάρτιο η Νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής φέρνουν τα πάνω κάτω στον χώρο του σπιτιού, της οικογένειας ή της επαγγελματικής στέγης. Μην ξεκινήσετε τώρα κάτι σημαντικό εκτός κι εάν το έχετε σχεδιάσει από καιρό.


   ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   Ένα φως αχνοφέγγει στην άκρη του τούνελ…


Αν και έχετε δοκιμαστεί πολύ καιρό σας έχω καλά νέα ,  ο Ουρανός σταδιακά μέχρι το 2026 σας δίνει μια υπόσχεση, να φέρει αλλαγές στην ζωή σας  που θα σας βοηθήσουν ακόμα και στα δύσκολα. Μπορεί να είναι για εσάς ο φύλακας Άγγελος σας, ο από μηχανής θεός που θα σας σώσει .
Η δυνατή ενέργεια του Ουρανού στον  5ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου επηρεάζει την δημιουργία,  τον έρωτα και την χαρά της ζωής. Βρείτε λοιπόν από την αρχή ό,τι σας δίνει δύναμη και χαμόγελα, είτε αυτό είναι μια επιχείρηση, η τέχνη, ο΄ερωτας ή τα παιδιά σας! Τολμήστε να ζήσετε και να γίνετε πάλι παιδιά!

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής ανάδρομος από τις 6 Μαρτίου είναι θετικά για εσάς αλλά με κάποιες υποχωρήσεις. Εστιάζετε στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή μια ίδέα σας αλλά κάτι σας καθυστερεί. Μην βιαστείτε και προσέξτε ταξίδια, συγγενείς, το αυτοκίνητο ή το τηλ σας. Τον Μάρτιο θα συναντήσετε πολλά άτομα από το παρελθόν.



  ΥΔΡΟΧΟΟΣ    Στο κέντρο των αλλαγών εσείς! Πετάξτε στον δικό               σας Ουρανό!

Η Νέα Σελήνη από τις 6 του μήνα μέχρι τις 21 δείχνει την ανάγκη σας να νιώσετε οικονομική ή συναισθηματική ασφάλεια αλλά μαζί με τον ανάδρομο Ερμή δείχνει μια ασάφεια που σας μπερδεύει. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε και αν σας χρωστάνε αυτός ο μήνας σας δίνει ευκαιρίες να ζητήσετε τα χρήματα σας πίσω. Προσέξτε όμως σε κάθε περίπτωση πως χειρίζεστε τα οικονομικά σας.

Ο Ουρανός, δικός σας πλανήτης, από τις 6 Μαρτίου μέχρι το 2026 Θα επηρεάσει τον 4ο οίκο σας , φέρνοντας δυναμικές αλλαγές ή και ανατροπές  στην οικογένεια, το σπίτι, τις ρίζες σας ή ακόμα και την επαγγελματική σας στέγη. Εσείς οι ίδιοι από τις 6 Μαρτίου και σταδιακά μέχρι το 2026 θα αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την πραγματικότητα. Άνεμος δυνατός αλλάζει τις συνθήκες της ζωής σας!
Κρατήστε γερά το τιμόνι και αν χρειαστεί να αλλάξετε το πλάνο της ζωής σας,  κάντε το μετά τις 21 Μαίου. Στηρίξτε τις αλλαγές στην εμπειρία και την σοφία του χρόνου. Αυτό είναι η ασφαλέστερη πυξίδα για να βρείτε το νέο σας λιμάνι!!



       ΙΧΘΥΕΣ     Κρατήστε σαν πυξίδα την διαίσθηση και την καρδιά σας εμπνευστείτε από την πείρα των χρόνων που πέρασαν και το ταξίδι σας θα είναι το πιο όμορφο της ζωής                   σας!!


Χρόνια πολλά ονειροπόλα παιδιά του Ποσειδώνα!
Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο από τις 6 Μαρτίου σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα για μια ολόκληρη γενεθλιακή χρονιά, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 4-8 Μαρτίου!
Ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά στο δικό σας ζώδιο από τις 5 Μαρτίου σας μπερδεύει και επηρεάζει την σκέψη, θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων για όλο τον Μάρτιο. Το παρελθόν έρχεται στο παρόν σας για να ολοκληρώσει κύκλους της ζωής σας.
Τις σημαντικές αποφάσεις καλύτερα να τις πάρετε τον Απρίλιο.
 Η πιο σημαντική αλλαγή όμως  από τις 6 Μαρτίου και μέχρι το 2026
 Θα είναι η νέα  θέση του Ουρανού στον Ταύρο, που για σας  θα επηρεάσει τον τομέα της επικοινωνίας, το περιβάλλον σας, τις σχέσεις με τους συγγενείς σας, ανοίγει νέους δρόμους , ταξίδια και μια πιθανή μετακόμιση!  Ο πλανήτης των αλλαγών  θα σας δώσει έμπνευση για νέες ιδέες!
Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια της περιόδου με μια σοβαρή υπενθύμιση , κλείστε τα αυτιά σας στις Σειρήνες , μην χάσετε τον στόχο, την ουσία.



 ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 


Ο Ουρανός ήταν πάλι στον Ταύρο 1934~1942 γνωρίζουμε όλοι τι έφερε την εποχή εκείνη με την άνοδο του ναζισμού και τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο.Τώρα όμως οι άλλοι πλάνητες δεν θα αφήσουν να συμβεί κάτι τόσο ακραίο, όπως και η συνείδηση και η γνώση της ανθρωπότητας.Ελλοχεύει όμως, αν δεν προληφθεί, ο κίνδυνος ανόδου φασιστικών κόμματων. Ευτυχώς ο Κρόνος η εμπειρία, η σοφία και η σύνεση όπως και ο Δίας  θα είναι σε αρμονικά ζώδια μέχρι το 2020 και θα συγκρατήσει τις απρόβλεπτες συνέπειες ιδεολογικών και πολιτικών ακροτήτων.

Πιο συγκεκριμένα η άνοιξη του 2019 θα σημάνει σοβαρή ρήξη σε θρησκευτικά ζητήματα αλλά και ανάμεσα στην θρησκευτική και την πολιτική εξουσία παγκόσμια.
 Από τις 15 Απριλίου μέχρι τις 19 Μαίου 2019 δυστυχώς ΄θα κινδυνεύσει από μεγάλη πυρκαγιά ή βραχυκύκλωμα ένα Παγκόσμιο  θρησκευτικό μνημείο.
Πριν λίγους μήνες τον Οκτώβριο του 2018 ~ όπως και είχα προβλέψει με ακρίβεια σε εκπομπή στο ράδιο επικοινωνία στους 94fm~  είχαμε δει την απόσχιση της ορθόδοξης εκκλησιάς της Ουκρανίας  από την ρωσική εκκλησία. Τότε ήταν η ιδία όψη ουρανού που επαναλαμβάνεται Απρίλιο και Μάιο του 2019 και όχι μόνο.
Μεγάλες ανατροπές στα σοσιαλιστικά κόμματα και όχι μόνο. Θα αλλάξει ο πολιτικός χάρτης συθέμελα και στην Ελλάδα μέσα στο 2019 με αποκορύφωμα ανατροπών μέχρι και τον Νοέμβριο του 2019. Οι αγρότες θα απαιτήσουν σεβασμό στα δικαιώματά τους.Θα καλλιεργηθεί η περιβαλλοντική, αγροτική και διατροφική συνείδηση ολοένα και περισσότερο με έντονη επιρροή στις πολιτικές εξελίξεις.  Ο Ποσειδώνας σε μοιραία όψη με τον ουρανό,Ιδιαίτερα τον Απρίλη και τον Μάιο του 2019,  πυροδοτεί  στο παγκόσμιο γίγνεσθαι τυφλή βία, αεροπορικά και θαλάσσια ατυχήματα, σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα και ακραία γεωφυσικά φαινόμενα και θαλάσσια οικολογική μόλυνση. οι πολεμικές εστίες θα αναζωπυρωθούν.
Μεγάλες αλλαγές και απρόβλεπτες ανατροπές θα συμβούν τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2026 σε θέματα περιβάλλοντος, σοσιαλιστικών  κόμματων, κυβερνήσεων και θρησκευτικής εξουσίας με συγκρούσεις, ρήξεις και αποσχίσεις.
Οι ουράνιες αλλαγές θα επηρεάσουν έντονα τομείς νέων τεχνολογιών, οικονομικών πόρων και κοιτασμάτων για όλη την ανθρωπότητα.Οι νόμοι θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τις νέες τεχνολογίες και την επιστημονική ερευνα σαν δίχτυ ασφαλείας για την ανθρωπότητα. Οι αξίες θα χρειαστεί να αλλάξουν ριζικά.Η ειρήνη, ο σεβασμός στην φύση και σε όλα τα πλάσματα ας βασιλέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου