Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Δίας σε αρμονία με τον Πλούτωνα μεταμορφώνουν ως τον Νοεμβριο του 2018 τη ζωή των 12 ζωδίων


Μάρι Γιόβα  
         

Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui 

FB  MARI GIOBA

THΛ. 6932081799


ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΒΑΘΥΣ ΠΟΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΡΟΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ….

Το μήνυμα του Δία και Πλούτωνα ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ
 ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ .

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΌΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ  ΕΡΧΕΤΑΙ  ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ. ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2018 ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΜΕ .

Τι κρύβει  για τα ΖΩΔΙΑ η σπάνια συνάντηση δύο τιτάνων πλανητών, του Δία σε αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, που ενώνουν την ενέργεια τους, για να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας;

  
Το Φως των αστεριών μεταμορφώνει τα σκοτάδια σε δύναμη για μια νέα αρχή. 

Τα δώρα μιας σπάνιας πλανητικής συνάντησης
Τόλμησε να μεταμορφώσεις τις πληγές σου σε δύναμη, όνειρα και μια νέα αρχή!

ΚΡΙΟΣ  Μεταμορφώστε τις σκιές σε δύναμη και φως!

( Δίας στον 8ο οίκο και Πλούτωνας στον 10οικο)    Κριοί, σας συνδέει κάτι βαθύ με αυτήν την σπάνια όψη  θα φωτίσει το πιο βαθύ και μυστικό σας κομμάτι, ό,τι έχετε κρύψει βαθιά μέσα σας και θα φέρει ένα σημαντικό δώρο στον τομέα των οικονομικών που έχουν σχέση και με άλλους, είτε αυτά είναι τα οικονομικά του συντρόφου είτε κάποια κληρονομιά, μια σύνταξη ή μια λύση σε ένα οικονομικό αδιέξοδο. Αν έχετε έναν μυστικό έρωτα θα δυναμώσει και θα σας γεμίσει με στιγμές γεμάτες πάθος.

Οι πιο βαθιές σας επιθυμίες θα αναγεννηθούν! Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας και απελευθερωθείτε απ' ότι σας κρατάει πίσω, μεταμορφώστε τις σκιές σε δύναμη και φως!

ΤΑΥΡΟΣ Δίας στον 7ο και Πλούτωνας στον 9ο   Η Δύναμη σας πηγάζει μέσα από την ένωση.   Η ισχύς εν τη ενώσει!!!
Αυτοί που ενώνονται για ένα κοινό σκοπό πιο δυνατοί κι από τα απόρθητα τα κάστρα στέκουν.
 Η συνάντηση δία και Πλούτωνα θα φωτίσει τις πιο σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να έρθει στη ζωή σας ένας άνθρωπος, που θα θελήσετε να μοιραστείτε μαζί του μια κοινή προσωπική ή επαγγελματική πορεία. Ένας συνοδοιπόρος στο ταξίδι της ζωής, που θα σας στηρίξει και θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας μαζί του.
Επομένως ένας γάμος ακόμα και δεύτερος γάμος, μια συμβίωση ή μια επαγγελματική συνεργασία είναι προ των πυλών.  Μπορείτε να οικοδομήσετε σε γερές βάσεις και να έρθετε κοντά σε όνειρα που μοιάζουν μακρινά, αρκεί να αγωνιστείτε με μέθοδικότητα και εμπειρία.
Όσοι Ταύροι είναι ήδη παντρεμένοι πιθανόν να ερωτευτούν από την αρχή, να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα ή μπορεί να τους παρουσιαστεί μια ευνοϊκή συνεργασία, που θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες. θυμηθείτε, αναζητήστε βοήθεια από άλλους και θα βρείτε λύσεις, απλώστε το χέρι σας και θα βρείτε ένα άλλο χέρι σαν το δικό σας, να σας περιμένει...

ΔΙΔΥΜΟΙ   Αγαπήστε και φροντίστε τον εαυτό σας. 

( Δίας στον 6ο οικο και Πλούτωνας στον 8ο)
 Βάλτε μια ευχάριστη νότα στην κάθε σας μέρα! Έφτασε ο καιρός που οφείλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, το εργασιακό σας περιβάλλον, να θεραπεύσετε το σώμα και την ψυχή σας, να πάρετε ανάσα, να ξεκινήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα στη ζωή σας, με καλές διατροφικές συνήθειες ή μια μέθοδο άσκησης. Βάλτε την δημιουργία στην κάθε μέρα σας. Εκτονωθείτε. Δείτε την δουλειά σας με μια πιο φρέσκια ματιά. Αν αφεθείτε πιθανόν να πάρετε κάποια κιλά και να χάσετε το μέτρο. Γι αυτό υιοθετήστε νέες συνήθειες πιο ευχάριστες για το σώμα και το νου σας, που θα μεταμορφώσουν την κάθε σας μέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Αναζητήστε αυτό που σας κάνει χαρούμενους και θα το βρείτε!

(Δίας στον 5ο οικο και Πλούτωνας στον 7ο οικο)   Ευαίσθητα παιδιά της Σελήνης έχετε περάσει μέσα από συμπληγάδες αλλά τώρα η εύνοια του Δία με τον Πλούτωνα θα σας χαρίσει ευκαιρίες για να πάρετε ανάσα, ακόμα και μέσα από ένα τέλος μιας κατάστασης που σας ταλαιπώρησε ή μέσα από ένα αγαπημένο άνθρωπο που θα είναι κοντά σας. Οι ελεύθεροι μπορεί να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα, οι δεσμευμένοι να αποκτήσετε ένα παιδί, άλλοι μπορεί να δημιουργήσετε μια δική σας δουλειά και σίγουρα όλοι θα ξαναβρείτε την χαρά της ζωής και της δημιουργίας. Δημιουργήστε το πιο όμορφο κομμάτι της ζωής σας με τα πιο φωτεινά χρώματα από την παλέτα των ονείρων σας. 

ΛΕΩΝ   Ξαναβρείτε το  παιδί που κρύβετε μέσα σας και τις ρίζες της ζωής σας.

(Δίας στον 4ο οικο και Πλουτ. Στον 6ο οικο) θα φέρει τα δώρα του σε έναν πολύ σημαντικό τομέα της ζωής σας, στο σπίτι και την οικογένειά σας μια σημαντική αλλαγή ή ευκαιρία θα σας δώσει στιγμές ευτυχίας. Η απόκτηση ενός σπιτιού ή μια μεγάλη ανακαίνιση, η άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας  είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια με την τύχη στο πλευρό σας. Είναι πιθανή και κάποια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία για κάποιους Λέοντες. Ριχτείτε στην μάχη λοιπόν, λαμπερά Λιοντάρια για το κυνήγι των ευκαιριών αλλά προσέξτε μην υπερβάλλετε, το μέτρο είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ   Χτίστε σε γερές βάσεις και στραφείτε σε ό,τι άντεξε στο πέρασμα του χρόνου, για να πάρετε δύναμη και να προχωρήσετε μπροστά!

( δίας στον 3ο οικο και Πλουτ. Στον 5ο) 

ανήκετε στα ζώδια που θα ευνοηθούν από αυτήν την σπάνια πλανητική ένωση  αλλά θα χρειαστεί να προσπαθήσετε και να κοπιάσετε γι' αυτό, κάτι που εσάς δεν σας κουράζει μια και είστε από τα πιο εργατικά ζώδια και ό,τι έχετε καταφέρει στη ζωή σας είναι με σκληρή δουλειά.
Οι ευκαιρίες θα σας δοθούν μέσα από την επικοινωνία, ένα δίκτυο επικοινωνίας ένα ταξίδι ή άτομα του περιβάλλοντός σας. Αν κάτι στην υγεία σας σας προβληματίζει θα βρείτε διέξοδο ή θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας. Ευκαιρίες για την αγορά μεταφορικού μέσου, για σπουδές, εμπόριο, αγοραπωλησίες, συμφωνίες, μια μετακόμιση και ταξιδάκια είναι στο πρόγραμμα των πιθανών ευκαιριών . Ανοιχτείτε στους γύρω σας, συζητήστε, επικοινωνήστε τις ιδέες σας και θα βγείτε κερδισμένοι. Με την δύναμη των ιδεών και του μυαλού σας.  Μοιραστείτε τις ιδέες και τους στόχους σας. Υλοποιήστε μια ιδέα σας και ξαναβρείτε την χαρά της δημιουργίας.

ΖΥΓΌΣ    Πιστέψτε στον εαυτό σας, Διεκδικήστε και αποκτήστε ό,τι επιθυμείτε!

 (Δίας στον 2ο οίκο και Πλούτωνας στον 4ο οίκο) ένα όνειρό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και να σας χαρίσει υψηλή αυτοεκτίμηση και μια αίσθηση ασφάλειας. Η πλανητική όψη Δία και Πλούτωνα θα σας δώσει  την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, να αποκτήσετε ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο ή ακόμα και να σταθεροποιήσει μια σημαντική προσωπική σας σχέση. Το κλειδί όλων αυτών των δώρων το κρατάτε στα χέρια σας και λέγεται πίστη στον εαυτό σας, αυτοκτίμηση, διεκδίκηση και συνεργασία.  Μπορεί να αυξήσετε τον κύκλο των φίλων σας ή τον κύκλο ανθρώπων με κοινό στόχο και όραμα και να βρείτε ισχυρή βοήθεια από σημαντικά πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ      Ένα νέο κεφάλαιο σας περιμένει στο βιβλίο της ζωής σας και είναι στο χέρι σας μια μαγική πένα, για να το γράψετε...

Μυστηριώδεις Σκορπιοί, ο Πλούτωνας δικός σας πλανήτης σε όψη με τον Δία θα σας χαρίσει επέκταση, ευκαιρίες, τύχη, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο σε κάποιον τομέα της ζωής σας. Με την βοήθεια σημαντικών ευκαιριών και ανθρώπων ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σας, ξεκινάει ένας νέος κύκλος ζωής, που θα αποδώσει καρπούς και χαρές. Ευχηθείτε το μεγαλύτερο δώρο και αν το κυνηγήσετε θα ανοίξει η πόρτα της τύχης για σας. Είστε δυνατοί και με τον Δία, τον Πλούτωνα στο πλευρό σας  θα κατακτήσετε ένα όνειρό σας. Μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής σας, ένας γάμος, η γέννηση ενός παιδιού, μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία. Επικοινωνήστε, ταξιδέψτε, τολμήστε να μεταμορφωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ   Η ζωή σας αλλάζει και  εσείς βρίσκετε  την δύναμη να αναγεννηθείτε.   

( Δίας στον 12 οικο και Πλούτων. Στον 2ο οικο)
Ο δίας είναι δικός σας πλανήτης και σε όψη με τον Πλούτωνα  η ζωή σας θα πάρει χρώμα από τις ενέργειες της μεταμόρφωσης και των βαθιών αλλαγών που οδηγούν στην αναγέννηση . Θα σας δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρώσετε έναν κύκλο ζωής, να κλείσετε παλιές υποθέσεις, να ασχοληθείτε με την ψυχή σας και το παρελθόν σας. Αν το θελήσετε θα μάθετε από τα πιο κρυφά σας συναισθήματα και σκέψεις που είχατε θάψει πολύ βαθιά. Μπορείτε να βρείτε και να αναγεννήσετε ένα κομμάτι σας που είχατε ξεχάσει αλλά πάντα υπήρχε μέσα σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή, αναζητήστε τους γιατρούς της ψυχής και του σώματος, προσευχηθείτε, κάντε μεγάλα όνειρα, πιάστε την αθάνατη κλωστή του πεπρωμένου σας και μεταμορφώστε  το πιο δικό σας κομμάτι και το πιο βαθύ, αυτό που πάντα κρύβατε, την ψυχή σας...  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ( Δίας στον 11ο οικο και Πλουτ στον 1ο)  Όνειρα, επιθυμίες, στόχοι και συντροφικότητα ισχυροποιούνται μέσα από φίλους, συλλόγους, πολιτική και ισχυρά πρόσωπα, αρκεί να το προσπαθήσετε και να δώσετε μια ευκαιρία σε ενδιαφέροντες ανθρώπους, να μπούν  στην ζωή σας.  Το κλειδί της τύχης για σας υπάρχει σε μια ομάδα ανθρώπων με κοινό σκοπό. Αναζητήστε συμμαχίες και συντρόφους και εργαστείτε σκληρά και συνετά, για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο κύκλος των φίλων σας θα ανοίξει και θα σας φέρει νέα ενδιαφέροντα. Μέσα από έναν ευρύτερο κύκλο γνωριμιών ή φίλους είναι πιθανό να γνωρίσετε έναν έρωτα. θα είστε δημιουργικοί και γεμάτοι με πολλά νέα ενδιαφέροντα που θα ολοκληρώσουν την ζωή σας αρκεί να θυμάστε τα διδάγματα όσων ζήσατε! Μέσα από το καταστάλαγμα του χρόνου υλοποιείστε ένα όνειρό σας!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ    (Δίας 10ος οικος και Πλούτωνας στον 12οικο)   Στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημά σας, θα φέρουν τα δώρα τους ο Δίας και Πλούτωνας. και θα σας χαρίσουν κάτι από την λάμψη τους στην καριέρα, την κοινωνική σας θέση και την φήμη σας. Πιθανή μια νέα ευκαιρία για εργασία, μια προαγωγή  στην ήδη υπάρχουσα  δουλειά σας, κοινωνική αναγνώριση και καταξίωση και ναι γιατί όχι , ένας γάμος! Σημαντικές ευκαιρίες  προβολής των ταλέντων και των ικανοτήτων σας.  Αποδεχτείτε κάθε πρόσκληση σε κοινωνικό γεγονός, κάντε νέες συμμαχίες ή συνεργασίες στον επαγγελματικό σας  χώρο και απολαύστε την αναγνώριση που σας αξίζει. Τολμήστε ακόμα και ένα σημαντικό άνοιγμα στη δουλειά σας. Απελευθερωθείτε από φόβους και ανασφάλειες του χτες και Ανοίξτε την καρδιά σας στο φως των αλλαγών !

ΙΧΘΥΕΣ   Αλλάξτε!
Ακολουθήστε ένα μεγάλο όνειρό σας με πυξίδα την πίστη σας!

(Δίας στον 9ο οίκο και Πλούτωνας Στον 11ο οικο)   Τυχεροί και ευλογημένοι, από ένα σπάνιο πλανητικό φαινόμενο, μια και ο δικός σας παραδοσιακός πλανήτης ο Δίας αλλά και ο Πλούτωνας  ενώνουν τις δυνάμεις τους,  για να μεταμορφώσουν την ζωή σας. Είναι σαν να ανακαλύπτετε ένα μαγικό λυχνάρι, που τρίβοντάς το με την πίστη σας θα πραγματοποιούνται οι ευχές  σας! Ναι είναι αλήθεια, μετά από πολλά προβλήματα, ανατροπές και δοκιμασίες, σταδιακά θα αλλάξει το πλάνο της ζωής σας με μια σημαντική ευκαιρία, που μπορεί να έρθει από το εξωτερικό, ξένους, ένα μεγάλο ταξίδι, νομικές υποθέσεις, μακρινούς συγγενείς και φίλους ή μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε κοινά οράματα και όνειρα.
 Ευχηθείτε και θα πραγματοποιηθεί, αρκεί να μην παρασυρθείτε μακριά από τους στόχους σας και να φερθείτε με την σύνεση και την σοφία που φέρνει το καταστάλαγμα των χρόνων.

 Η τύχη θα σας χτυπήσει την πόρτα αλλά είναι στο χέρι σας να της ανοίξετε διάπλατα την πόρτα της ζωής σας, για να την αλλάξει θεαματικά!


Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.  Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.   Εμείς εδώ  θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου