Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Τι κρύβουν τα αστέρια για τον έρωτα αυτό το καλοκαίρι !! Kai Video



Μάρι Γιόβα 
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui

τηλ. 6932081799
Fb mari gioba 
instagram marigioba 

Οι φωτιές των αστεριών τη νύχτα του Θερινού ηλιοστασίου 

Το μήνυμα του καλοκαιριού 
Πιστέψτε στην φωτιά του Έρωτα, την Φωτιά που ζεσταίνει, φωτίζει, αναγεννά και δυναμώνει με τον δυνατό αέρα…

21 Ιουνίου γιορτάζουμε την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, την ημέρα που ο Ήλιος νικάει το σκοτάδι της νύχτας, το θερινό Ηλιοστάσιο και αυτή την ημέρα ξεκινάει ουσιαστικά το καλοκαίρι μέχρι την Φθινοπωρινή ισημερία,  όταν η μέρα  θα είναι ίση με τη νύχτα στις 23 Σεπτεμβρίου.
Στην αρχαία Ελλάδα και όχι μόνο γιόρταζαν για μέρες την Νίκη του φωτός και άναβαν φωτιές που οι ερωτευμένοι νέοι πηδούσαν ανταλλάσσοντας  όρκους και ευχές αιώνιας πίστης στο ταίρι τους!!

Αυτό το αρχαίο έθιμο έχει διασωθεί και στην Χριστιανική πίστη με τις φωτιές που ανάβουν το βράδυ του Άη Γιάννη στις 23 Ιουνίου.
Το φως του καλοκαιριού είναι μπροστά μας και υπόσχεται να πραγματοποιήσει τις πιο κρυφές ευχές μας. Κοιτάξτε τον Ήλιο που θα γεννιέται στην ανατολή την 21 Ιουνίου~24 Ιουνίου και ευχηθείτε αυτό που η καρδιά σας λαχταράει… Ανοίξτε την πόρτα της ψυχής σας στο Φως του και στην αύρα του καλοκαιριού.

Αυτό το καλοκαίρι κρύβει για όλα τα ζώδια έντονα συναισθήματα και μυστικά πάθη. Το αστρολογικό μενού έχει απ’ όλα… Κεραυνοβόλους έρωτες, μυστικές σχέσεις, κρυφούς θαυμαστές που διστάζουν, ζήλειες και μπερδέματα, χωρισμούς και επανασυνδέσεις !!! Το σίγουρο είναι ένα… Κανένα ζώδιο δεν θα βαρεθεί!!!

Για όλα τα ζώδια πιεστικές ημερομηνίες

Η Αφροδίτη θα είναι σε κόντρα με τον αιώνιο εραστή της Άρη και τον Ουρανό ως τις 23 Ιουνίου προκαλώντας ένταση, πάθη και ζήλειες.  Η Πανσέληνος στις 28 Ιουνίου,με επιρροή  λίγες μέρες πριν και μετά, φορτίζει και φανερώνει αλήθειες που πονάνε.
23 - 27 Ιουλίου που ο πλανήτης των σχέσεων πληγώνεται με απατηλές καταστάσεις
Και τέλος  25 με 27 Αυγούστου μια πανσέληνος ρομαντική που όμως σφραγίζεται με μοιραίες σχέσεις.
Οι ημερομηνίες των Εκλείψεων και τι σημαίνουν, 13 Ιουλίου, 27 Ιουλίου και 11 Αυγούστου, θα αναλυθούν σε επόμενο άρθρο.

Μια προσωπική ανάλυση δεν μπορεί να γίνει μέσα από το ζώδιο και μόνο, κάθε άνθρωπος έχει 10 πλανήτες και πολλά ακόμα που τον επηρεάζουν και δείχνουν τι προμηνύει το μέλλον
Το προσωπικό σας ωροσκόπιο είναι το δικό σας δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.

Τι επιφυλάσσει το καλοκαίρι 21 Ιουνίου~22 Σεπτεμβρίου


ΚΡΙΟΣ   Μια μεγάλη ερωτική περιπέτεια ξεκινάει! Αναζητήστε τον έρωτα που θα σας ανεβάσει στα αστέρια …
Ερωτικό διάστημα  23 Ιουνίου~ 9 Ιουλίου και
7 Αυγούστου ως 7 Σεπτέμβρη
Αυτό το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο Ερωτικά μπερδέματα με ένταση, πάθος, επιστροφές παλιών σχέσεων και κάποιους φίλους που παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια. Μια… ‘φιλική’ συμβουλή μην μπερδέψετε φίλους με μια ερωτική σας σχέση.
Οι προσωπικές σας ανάγκες θα αλλάξουν και μαζί και οι σχέσεις σας! Από το τέλος ΙουΝίου μέχρι το τέλος Αυγούστου μπερδεύεστε λίγο και πολλοί γυρνάτε στο παρελθόν σας ή το παρελθόν γυρνάει σε εσάς!! Όλα θα ξεκαθαρίσουν, με ποιον μένετε και από ποιον φεύγετε, στο τέλος Αυγούστου. Στο χέρι σας είναι να ακολουθήσετε τις δικές σας επιθυμίες και να  αναζητήσετε  τον Έρωτα που θα σας ανεβάσει στα αστέρια !

ΤΑΥΡΟΣ   Έρχονται ουρανοκατέβατες αλλαγές, κεραυνοβόλοι έρωτες και γάμοι… Η ώρα η καλή!
Το πιο ερωτικό διάστημα για τους Ταύρους είναι από τις 10 Ιουλίου μέχρι τις 22 Σεπτέμβρη και δεν σταματάει!
Ιδιαίτερα για τα Ταυράκια του 1ου δεκαημέρου! Πολλοί Ταύροι θα κάνετε το επόμενο βήμα μια συγκατοίκηση ή και πρόταση γάμου!! Θα αλλάξετε για να βρείτε νέες σταθερές και αξίες, να δείτε τον εαυτό σας και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες  σας  μέσα από μια νέα οπτική. Η ώρα η καλή!
ΔΙΔΥΜΟΙ  Ο μαγνητισμός και το σεξ απίλ σας θα είναι στα ύψη αυτό το καλοκαίρι! Ένας μυστικός έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα…
Ερωτικό διάστημα Από τον Ιούλιο μέχρι τις 9 Σεπτέμβρη.
 Η γοητεία σας θα παρασύρει ανυποψίαστους στο πέρασμά σας. Θα μπερδευτείτε και θα μπερδέψετε από τις 23 ιουλίου μέχρι τις 20 Αυγούστου, όταν κάποιος από το παρελθόν θα εμφανιστεί στην ζωή σας ή εσείς στην δική του. Γι αυτό τότε προσέξτε τι υπόσχεστε και κυρίως τι λέτε , αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις και για την προσωπική σας ζωή μετά τις 20 Αυγούστου!! Κάτι προετοιμάζεται σε ένα μυστικό κομμάτι της ζωής σας. Σκέψεις, σχέδια ή πρόσωπα  από το παρελθόν  ξυπνάνε πληθώρα συναισθημάτων και αναμνήσεων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Ένας απρόσμενος έρωτας ή ο καρπός του έρωτα σας… Θα σας χτυπήσει την πόρτα, καλοσωρίστε τον στη ζωή σας!!
Ερωτικό διάστημα όλο το καλοκαίρι ιδιαίτερα από τα μέσα Ιουλίου και δεν σταματάει πουθενά … Από 9  Σεπτέμβρη με την Αφροδίτη στον 5οίκο στον Σκορπιό που συμβολίζει τις σχέσεις σας …
Με τον πλανήτη της τύχης, τον Δία, τον αστεροειδή Ψυχή αλλά και την Αφροδίτη(από τις 9 Σεπτέμβρη) στον ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας, σίγουρα θα σας δοθούν ευκαιρίες, για να ζήσετε έναν δυνατό έρωτα.
Ο Ουρανός των κεραυνοβόλων αλλαγών ή ερώτων θα επηρεάσει τον 11ο οίκο του ζωδίου σας δηλ. στις φιλίες και όχι μόνο… Οι Φίλοι  θα φέρουν  θετικές αλλαγές στην ζωή σας και για κάποιους από σας έντονα συναισθήματα.  Ανοίξτε τον κύκλο γνωριμίων σας και τα ενδιαφέροντά σας και θα βρείτε πολύτιμους ανθρώπους, γιατί όχι και έναν απρόσμενο έρωτα!
Εξαίρεση οι Καρκίνοι του Ιουνίου που αποφασίζουν να παντρευτούν ή να χωρίσουν.

ΛΕΩΝ    Ερωτικά καρδιοχτύπια γεμάτα πάθος! Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο!
Ερωτικό διάστημα από 24 Ιουνίου μέχρι 9 Ιουλίου
Η Αφροδίτη σε κόντρα με τον αιώνιο εραστή της Άρη τον Ιούνιο και στον 7ο οίκο συμβολίζει  σημαντικές σχέσεις του παρόντος αλλά και του παρελθόντος που αναμοχλεύουν έντονα και ακραία συναισθήματα.  Πολλοί από σας, ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου μετανιώνετε ή μπερδεύεστε.
Αρχικά  οι Λέοντες του Ιουλίου θα έχουν Μεγάλες Αλλαγές  στις μακροχρόνιες σχέσεις ή στον γάμο αλλά και ένταση.
Τα καλά νέα είναι ότι  κάποιο νέο μέλος μπορεί να προστεθεί στην οικογένεια  ή στο σπίτι σας.
Διατηρείστε τις ισορροπίες σε μια σημαντική σχέση σας και μην πυροδοτείτε ζήλειες και ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ    Ανοίξτε τα φτερά σας και  πετάξτε μακριά με πυξίδα την καρδιά σας!! Μοιραίοι έρωτες.
Πιο ερωτικό διάστημα από τις 10 Ιουλίου μέχρι τις 6 Αυγούστου!
Ο 5ος οίκος του ηλιακού σας ωροσκοπίου εκφράζεται από τον Αιγόκερω και για κάποιους έχει φέρει ή θα φέρει καρμικούς έρωτες.
Ουρανός στον 9ο οίκο στον Ταύρο φέρνει έρωτες μακρινούς σε μεγάλα ταξίδια.
Η νέα θέση του Ουρανού από τον Ταύρο επηρεάζει τον 9ο οίκο σας, τα μεγάλα όνειρά σας,  τα  ταξίδια, τις σχέσεις σας , την  κοσμοθεωρία σας. Για πολλούς Παρθένους ανοίγονται νέοι ορίζοντες.

ΖΥΓΟΣ   ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΞΥΠΝΑΕΙ  ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ  ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!
Πιο ερωτικό διάστημα 7 Αυγούστου με 8 Σεπτέμβρη με τον πλανήτη της αγάπης στον Ζυγό!!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ  Ή ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΨΕΙ! η νέα θέση του Ουρανού στον 8ο ηλιακό σας οίκο μοιάζει με μια δυνατή ενέργεια που αφυπνίζει βαθιά κρυμμένα συναισθήματα ή μυστικά σας…  η ανασφάλεια,η ζήλεια, οι φόβοι,  η ανάγκη για απόλυτη ένωση με ό,τι θεωρείτε δικό σας, η επιθυμία για ζήσετε ουσιαστικά και σε αρμονία με τις πιο βαθιές σας επιθυμίες θα λειτουργήσουν σαν το ξύπνημα ενός ηφαιστείου που κοιμόταν για χρόνια.  Για κάποιους ίσως όλη αυτή η δυνατή ενέργεια να εκφραστεί με έναν πιο πρακτικό τρόπο .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ   Και έτσι ξαφνικά … όλα αλλάζουν! κεραυνοβόλοι έρωτες και μεγάλες αλλαγές φέρνουν τα πάνω κάτω στην ζωή σας!!!
Πιο ερωτικό διάστημα από τις 21 Ιουνίου μέχρι και τις 22 Ιουλίου με τον ήλιο να βάζει φωτιά στο πόθους σας.
5ος οικος στους Ιχθείς με Ποσειδώνα. Κάντε ονειρα ευχηθείτε, πιστέψτε στο απραγματοποίητο και θα γίνει. Πιστέψτε στον έρωτα ή στον καρπό του έρωτά σας. Όλα είναι δυνατά για σας και όχι μόνο αυτό το καλοκαίρι…
Η Πανσέληνος του Αυγούστου φορτίζει επικίνδυνα τα συναισθήματα . Το καλοκαίρι προετοιμάζει έναν δυνατό έρωτα  και  από τις 9 Σεπτέμβρη ποιος σας πιάνει!
Ο Ουρανός  θα επηρεάσει σταδιακά τον  7ο οίκο σας. Στόχος της δυνατής αυτής ενέργειας των ριζικών αλλαγών είναι  οι  μακροχρόνιες σχέσεις, ο γάμος . Κάποιο αποφασίζετε να παντρευτείτε έτσι ξαφνικά και άλλοι να χωρίσετε.  Σταδιακά, λοιπόν, από σήμερα και πρώτα για τους Σκορπιούς του Οκτώβρη οι σταθερές μακροχρόνιες σχέσεις σας  θα αλλάξουν.  οι επιλογές σας θα κρίνουν ποιοι θα μείνουν δίπλα σας. Αυτήν την περίοδο μέχρι τον Ιούλη υπάρχει ο κίνδυνος λάθους αλλά και εντάσεων με την οικογένεια,  προσέξτε λοιπόν  να κρατήσετε αυτό που αληθινά  αξίζει στην ζωή σας! Γιατί  ο παράδεισος και η κόλαση είναι οι άλλοι αλλά η επιλογή για το ποιοι  αξίζουν στο πλευρό σας, είναι μόνο στο χέρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ   Μυστικά συναισθήματα  δυναμώνουν!  Έχετε κρυφούς θαυμαστές που σας ονειρεύονται…
Πιο Ερωτικό διάστημα 18 Ιουνίου ως 9 Ιουλίου και για κάποιους ως τις 22 Ιουλίου με έντονους ή μυστικούς έρωτες.
Ευχηθείτε και θα γίνει. Προετοιμάστε τον κήπο της καρδιάς σας για να αλλάξει η ζωή σας μπορεί όχι αυτό το καλοκαίρι αλλά θα αλλάξει.  Από τα μέσα Ιουλίου οι ευχές σας μπορούν να πραγματοποιηθούν… Στα μεγάλα ταξίδια μπορεί να ερωτευτείτε με την Αφροδίτη στο Λιοντάρι ως τις 9 Ιουλίου.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  Ένα φως  αχνοφέγγει στην άκρη του τούνελ και υπόσχεται ερωτικά καρδιοχτύπια… Τολμήστε να ζήσετε
Ερωτικό διάστημα 10 Ιουλίου με 6 Αυγούστου
Ουρανός στον Ερωτα και στον καρπό του Έρωτα…
Αν και έχετε δοκιμαστεί πολύ καιρό σας έχω καλά νέα , ο Ουρανός  σας δίνει μια υπόσχεση, να φέρει αλλαγές στην ζωή σας  που θα σας βοηθήσουν. Ακόμα και στα δύσκολα μπορεί να είναι για εσάς ο φύλακας Άγγελος σας, ο από μηχανής θεός που θα σας σώσει . Για χρόνια θα είναι στον 5ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και θα επηρεάζει την δημιουργία, τον έρωτα και την χαρά της ζωής. Βρείτε λοιπόν από την αρχή ό,τι σας δίνει δύναμη και χαμόγελα είτε αυτό είναι μια επιχείρηση, η τέχνη, ο΄ερωτας ή τα παιδιά σας! Τολμήστε να ζήσετε. . . και να ταξιδέψετε γιατί εκεί σας περιμένει ο Φτερωτός Θεός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  Εκπέμπετε ισχυρό ερωτισμό και μαγνητίζετε τους γύρω σας. Όλα θα κριθούν από τις δικές σας ερωτικές επιλογές.
5ος οικος στους Διδύμους  
Ερωτικό διάστημα από 9 Ιουνίου~ 9 Ιουλίου ΚΑΙ  7 Αυγούστου μέχρι 8 Σεπτέμβρη
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα και στον Ζυγό
Ο Ουρανός δικός σας πλανήτης έρχεται σαν Άνεμος δυνατός και μαζί και ο Άρης στο δικό σας ζώδιο τι να πώ! Κρατήστε γερά το τιμόνι και αν χρειαστεί να αλλάξετε το πλάνο της ζωής σας,  κάντε το μετά το καλοκαίρι και στηριχτείτε στα μαθήματα της ζωής και του χρόνου. Αυτό είναι η ασφαλέστερη πυξίδα για να βρείτε το νέο σας λιμάνι!!

ΙΧΘΥΕΣ  Ονειρεύεστε έναν έρωτα σαν παραμύθι και μπορείτε να τον συναντήσετε. Η αγάπη έρχεται από μακριά!
Ερωτικό διάστημα 21 Ιουνίου ως  22 Ιουλίου
5ος οικος στον Καρκίνο και Διας στον 9ο οικο
Η Νέα  θέση του Ουρανού στον Ταύρο κρύβει πολλές εκπλήξεις  και αλλαγές μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα σε ένα ταξίδι σας ή στο πρόσωπο ενός ταξιδιώτη!!  Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια της περιόδου με μια σοβαρή υπενθύμιση , κλείστε τα αυτιά σας στις Σειρήνες , μην χάσετε τον στόχο, την ουσία. Κρατήστε σαν πυξίδα την διαίσθηση και την καρδιά σας, εμπνευστείτε από την πείρα των χρόνων που πέρασαν και το ταξίδι σας θα είναι το πιο όμορφο της ζωής σας…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου