Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Δελτίο αστρολογικών φαινομένων

Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui            

Σύμβουλος Feng Shui Research Center Canada

τηλ. 6932081799         
FB mari.gioba
instagram marigioba

Το μήνυμα της εβδομάδας 13~19 Νοεμβρίου:
Η ηρεμία και η σταθερότητα πολύτιμοι σύμβουλοι για μέρες ποικίλων προκλήσεων.

Μια καινούρια εβδομάδα στην καρδιά του Νοέμβρη ξεκινάει με την Αφροδίτη να συναντά τον Δία στον Σκορπιό και να τονίζει τα συναισθήματα, τον έρωτα, το πάθος και την ζήλεια αλλά και να δίνει ελπίδα σε οικονομικές υποθέσεις και συμμμαχίες. 


Την Δευτέρα όμως, με δύο δυσαρμονικές όψεις του Ερμή, που δυσκολεύουν την επικοινωνία και τις διαδρομές πρέπει να δώσουμε λίγη προσοχή σε τηλ,φαξ, αυτοκίνητα και τα ψιλά γράμματα σε συμφωνίες. Ιδιαίτερη προσοχή σε υποσχέσεις ή καταστάσεις απατηλές. Ασφαλίστε καλά την περιουσία σας από κλέφτες και μην πιστεύετε όλα όσα λάμπουν. Προσέξτε νεαρά άτομα αλλά και μικρά ζωάκια που είναι πιο επιρρεπή και ευάλωτα.

Το γενικό κλίμα της εβδομάδας είναι σύνθετο και απαιτεί ελιγμούς και ψύχραιμες κινήσεις. Οι ευκαιρίες δεν λείπουν και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό, οικονομικό επίπεδο αλλά κυρίως θα αποδώσουν καρπούς οι συμμαχίες σε όλα τα επίπεδα. Οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να ενώσουν τις ψυχές τους ή να ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό στόχο. 

Η αρμονική όψη Κρόνου και Ουρανού, που αναλύσαμε στο προηγούμενο άρθρο μας, συνεχίζει πολύ δυναμικά να επηρεάζει και να μας ωθεί, το κάθε ζώδιο σε ξεχωριστούς τομείς, να χτίσουμε σε στέρεες βάσεις μια καινοτόμα ιδέα! Διαβάστε την ανάλυση για όλα τα ζώδια στο link: https://mariastrologia.blogspot.gr/2017/11/blog-post.html

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος της εβδομάδας μια σκληρή όψη βίας και ατυχημάτων μαζί με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό δοκιμάζει τα νεύρα και τις αντοχές μας. 

Ποια ζώδια και πώς επηρεάζονται από τις ποικίλες όψεις της εβδομάδας: 

Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως   Όσοι ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου τους, πρέπει να ρίξουν τους τόνους, να φροντίζουν την υγεία τους για τυχόν κρυολογήματα και να οδηγούν προσεχτικά. Όλοι οι άλλοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και μπορούν να προχωρήσουν ομαλά τους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους αξιοποιώντας τις ευκαιρίες με εξαίρεση την Τετάρτη, όλες οι άλλες μέρες κρύβουν μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες.

Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος  Η τύχη είναι στον δρόμο σας αρκεί να την αξιοποιήσετε. Οι δύσκολες όψεις δεν σας επηρεάζουν,(εκτός κι αν έχετε κάποιο πλανήτη στο προσωπικό σας ωροσκόπιο να επηρεάζετε.) και μπορείτε να σχεδιάσετε και να στοχεύσετε τις επιθυμίες σας ή τους κρυφούς σας πόθους. 

Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες   Η μεταβλητή τετράδα με εξαίρεση την αρχή της εβδομάδας  που υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή αυταπάτης, τις υπόλοιπες μέρες μπορεί ανενόχλητη να προχωρήσει στο κυνήγι στόχων και επιθυμιών. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες περνάνε τεστ αντοχής και υπομονής. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.  Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.   Εμείς εδώ  θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου