Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο ατρολογικών φαινομένων Σεπτεμβρίου

Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Feng Shui Research Center Canada 

τηλ.6932081799                mariaenastron@gmail.com
FB mari.gioba

Το μήνυμα του Σεπτέμβρη,
'' Μια ηλιαχτίδα τρεμοπαίζει στο πιο βαθύ σκοτάδι, ξυπνώντας όνειρα και υποσχέσεις... ''

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και ο Ήλιος θα είναι ακόμα ζεστός και δυνατός ως  τις 22 Σεπτέμβρη, που θα εισέλθει το βράδυ στις 11.02 ώρα Ελλάδας, στην μηδενική μοίρα του Ζυγού, αναγγέλλοντας την Φθινοπωρινή ισημερία και την αρχή μιας νέας εποχής. 

Ο Αύγουστος ήταν ένας σύνθετος και πιεστικός μήνας με δυνατά αστρολογικά φαινόμενα, όπως οι εκλείψεις Ηλίου και Σελήνης και η σύγκρουση των μεγάλων πλανητών Ουρανού και Ποσειδώνα. Αυτά τα φαινόμενα θα διαρκέσουν  ως τις 9 Σεπτεμβρίου και θα επηρεάσουν, όπως ήδη έχουμε γράψει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των τελευταίων ημερών και όσους έχουν πλανήτες στο προσωπικό τους ωροσκόπιο κοντά στην 28 μοίρα αυτών των ζωδίων.
Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι από τις 9 και μετά, για κάποιους και λίγες μέρες νωρίτερα, μπορείτε να πάρετε ανάσα και να προχωρήσετε καθώς η καταιγίδα των εκλείψεων καταλαγιάζει και η ενέργεια των πλανητών θεραπεύει πληγές που άνοιξαν, ηρεμεί άγχη και φόβους και σας δίνει ενέργεια να προχωρήσετε αλλά και νέες ευκαιρίες. 

Όλοι όσοι ( αφορά όλα τα ζώδια) πήραν αποφάσεις, έκαναν σχέδια, αγορές ή συμφωνίες με τον ανάδρομο Ερμή  θα αναθεωρήσουν, θα τροποποιήσουν, θα χρειαστεί να αλλάξουν κάτι από τα αρχικά τους σχέδια και καθώς ο κύκλος των εκλείψεων θα καταλαγιάζει,  θα ηρεμεί  σιγά σιγά και ο Ερμής, μετά τις 5 του μήνα, θα ανακτά την χαμένη του ταχύτητα και δύναμη και θα έχουμε πάλι ενέργεια και πιο καθαρή σκέψη στην επικοινωνία, τις σπουδές, τις αποφάσεις και τα σχέδια μας. 
Ιδιαίτερα θα ευνοηθούν σε αυτούς τους τομείς, μετά τις 10 Σεπτεμβρίου Ταύροι και Αιγόκεροι και με λίγη περισσότερη προσπάθεια Καρκίνοι και Σκορπιοί που ανακτούν το χαμένο έδαφος και παίρνουν δύναμη και βοήθεια.

Τα μεταβλητά ζώδια Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς επηρεάζεστε ιδιαίτερα από την Πανσέληνο στις 6 Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες πριν και μετά, αλλά και από τον Άρη που αλλάζει ζώδιο και αρχίζει να σας φορτίζει λίγο παραπάνω. Προστατέψτε την υγεία και την ψυχολογία σας, προσδεθείτε καλά, για να αποφύγετε τις εντάσεις και όσοι είστε γεννημένοι στις αρχές του μήνα του ζωδίου σας (αρχές Ιουνίου, Σεπτεμβρίου, Μαρτίου και Δεκεμβρίου) αλλά και όσοι έχετε σημαντικούς πλανήτες κοντά στην 12η και 13η μοίρα των μεταβλητών αποφύγετε τις Σειρήνες που σας καλούν σε απατηλά ταξίδια και μην αλλάξετε την πορεία σας. Οι παγίδες, τα λάθη, το ψέμα και οι ψευδαισθήσεις διαβρώνουν τη ψυχή μας, αν τις αφήσουμε να μας παρασύρουν. Η επαφή με την ενέργεια της θάλασσας , της τέχνης, των δημιουργικών ονείρων, της προσευχής και της συμπόνοιας  μπορούν να λυτρώσουν και να δώσουν φως. 

Οι Κριοί και οι Ζυγοί μένετε ανεπηρεάστοι από δύσκολα πλανητικά φαινόμενα και μπορείτε να απολαύσετε την λάμψη και την γοητεία που σας χαρίζει η Αφροδίτη μαζί με τις ευκαιρίες  που σας προσφέρει ο Δίας.
***Οι Κριοί που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 και 17 , οι Ζυγοί που είστε γεννημένοι κοντά στις 10 και 20 Οκτώβρη, οι Καρκίνοι γύρω στις 9 και 19 Ιουλίου  και οι Αιγόκεροι κοντά στις 7 και 17 Ιανουαρίου έχετε αλλαγές ή ανατροπές ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Πλανητικό Υστερόγραφο Σεπτεμβρίου

Πρέπει να τονιστεί πως  τα γεγονότα που έγιναν τον Αύγουστο θα επαναληφθούν και υπάρχει ιδαίτερα επικίνδυνη ενέργεια στον θαλάσσιο  χώρο και για την χώρα μας αλλά και παγκόσμια όλο τον Σεπτέμβριο. Η πανσέληνος και ο Άρης από την Παρθένο ενεργοποιούν την έκλειψη του Φεβρουαρίου που επηρεάζε και επηρεάζει την Ελλάδα δραματικά.

Σκάνδαλα θα αποκαλύψουν πολλά και θα μας προβληματίσουν, όπως και η ένταση με γείτονες χώρες της Ελλάδας.
Η Β. Κορέα και οι ΗΠΑ δυστυχώς δεν σταματούν εδώ. Κίνδυνος θρησκευτικής βίας και σοβαρή απειλή για σημαντικούς ηγέτες της πολιτικής ή της θρησκείας. Δηλητηριάσεις και επικίνδυνες νοθείες. Η τέχνη και οι εκπρόσωποι της πλήττονται. Ο Νόμος και οι εκπρόσωποί του, δικαστές και πρέσβεις, μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου περνάνε από συμπληγάδες.  Θέματα Νοσοκομείων και Ιδρυμάτων έρχονται με σοβαρά γεγονότα στην δημοσιότητα.

Επιβεβαιώθηκε η αξιοπιστία της Αστρολογίας στις προβλέψεις Ιουλίου και Αυγούστου για μεγάλες φωτιές στην Ελλάδα και παγκόσμια, για σοβαρό δυστύχημα ή πολεμική συμπλοκή στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο( Β. Κορέα...) , για φανατισμό και βία, εγωμανείς ηγέτες που προκαλούν και θα απομονωθούν από δημοκρατικές χώρες, μεγάλες αλλαγές για την Αμερική και κίνδυνο...  Διαβάστε τις στο link: 
https://mariastrologia.blogspot.gr/2017/08/blog-post_21.html


Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.  Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.   Εμείς εδώ  θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου