Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Δελτίο αστρολογικών φαινομένων για τον Ιούλιο

Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui   
Πιστοποιημένη Σύμβουλος
του Feng Shui Research Center Canada & Greece
τηλ.6932081799                       
mariaenastron@gmail.com
FB mari.gioba

Πρόταση του Ιούλη: Χτίστε γέφυρες αγάπης και επικοινωνίας εκεί που υπάρχουν τείχη. 

Καλό και δροσερό μήνα γεμάτο θάλασσα από συναισθήματα και ήλιο χαράς.
Η αλήθεια είναι πως ο Ιούλιος είναι ένας απαιτητικός μήνας για σκληρούς παίχτες, σημασία θα παίξει η αντοχή, η εμπειρία και η σύνεση. Η αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι, εμφανίζεται και επιβραβεύει μόνο την σκληρή δουλειά και τις κινήσεις που βασίζονται σε γερά θεμέλια. Ό,τι αξίζει θα διασωθεί και θα λάμψει στον χρόνο. 
Ο σκοτεινός Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου μας καλεί να γκρεμίσουμε το σάπιο και σαθρό κομμάτι της ζωής μας και να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας. Μας ζητάει να αφήσουμε τα ανούσια και να στρέψουμε το βλέμμα μας σε πιο βαθιά και αληθινά, να στραφούμε στην εσωτερική μας φωνή που ίσως να έχουμε αφήσει στην λήθη. Μας ζητάει να αφυπνίσουμε τα κρυμμένα μας κομμάτια. Αλλιώς αν μείνουμε στην επιφάνεια, θα αναγκαστούμε να ξυπνήσουμε με πιο σκληρό τρόπο.


Τις 5 πρώτες μέρες , 7~10 και 16~21  του Ιουλίου οι πιο επικίνδυνες μέρες...Με επικοινωνία και ψυχραιμία, όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν !
Μην τρέχετε και μη βιάζεστε, γιατί κάποιο λάθος θα γίνει και η ένταση που θα ακολουθήσει θα εκτροχιάσει σχέσεις και συνεργασίες. . . Μια λέξη, ένα βλέμμα είναι αρκετό για να πληγώσει. Σε ένα τεντωμένο σκοινί όλα, αυτές τις μέρες, θέλουν λεπτούς χειρισμούς και μεγάλη ψυχραιμία.

Στο μάτι του κυκλώνα τα παρορμητικά ζώδια και όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά.
Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 2ου και 3ου δεκαημέρου, πάρτε βαθιές ανάσες και κρατήστε την ψυχραιμία σας, ιδιαίτερα τις 5 πρώτες μέρες , 7~10 και 16~21 του Ιουλίου   κάποιοι δεν σας καταλαβαίνουν και αντιδρούν σε ό, τι κι αν κάνετε, αν αντιδράσετε τώρα, θα χάσετε το παιχνίδι. Η φόρτιση είναι μεγάλη και ζητάει διέξοδο, εσείς διαλέξτε τον δρόμο που θα ξεσπάσει με σοφία. Πολύ καλύτερες οι συνθήκες μετά τις 20 Ιουλίου. Αν έχετε κάτι σημαντικό προγραμματίστε το για το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα!

Οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς  Δώστε την προσοχή σας στο τι λέτε και τι αποφασίζετε, γιατί αργότερα, τον Αύγουστο, θα αλλάξετε γνώμη και θα δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι. Για την ώρα επικοινωνήστε,  φερθείτε με διπλωματία και ξαναδημιουργήστε μαζί με καλούς συμμάχους.  Χάρη στην ευμετάβλητη φύση σας ξεφεύγετε από την καταιγίδα και καταστρώνετε σχέδια, χωρίς τους άλλους όμως, δεν μπορείτε να πετύχετε πολλά και σίγουρα δεν θα έχουν την ίδια αξία. Ο κόσμος έχει αξία, όταν τον απολαμβάνεις συντροφιά, όχι μόνος! Δύσκολες μέρες γύρω στις  5, 10, 17, 24 και 28. 

Οι σταθεροί Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι  Τά αστρα είναι πιο ευνοϊκά για σας μέχρι τις 20 Ιουλίου με εξαίρεση τις μέρες γύρω στις 2, 5, 10 και 21 Ιουλίου, που μπορείτε να κρατάτε χαμηλούς τόνους και να ανασυντάσσετε τις δυνάμεις σας. Δεν είναι όλα καλά, ούτε κι άσχημα, αλλά είναι, όπως ακριβώς θέλετε εσείς να τα δείτε και να τα αντιμετωπίσετε. Διαλέξτε πώς θα δείτε το ποτήρι, άδειο ή μισογεμάτο..; Διαλέξτε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και γεμίστε θετική ενέργεια που σίγουρα θα χρειαστείτε μετά τις 20 Ιουλίου. 


Πλανητικό Υστερόγραφο Ιουλίου   

Προετοιμάζονται εκρήξεις και εκρηκτικές καταστάσεις κυριολεκτικά και μεταφορικά!!! Κίνδυνος με αεροπλάνα ιδιαίτερα γύρω στις ημέρες  5 και 20 Ιουλίου. Πολιτικοί και ισχυροί άντρες κινδυνεύουν, σοβαρές απώλειες.Νέες αποκαλύψεις μυστικών και παρασκηνιακών ενεργειών. Όλοι ελέγχονται εξονυχιστικά και αποδίδονται ευθύνες.
Μέρες γύρω στις 5 και 20 Ιουλίου σκληρής βίας, σοβαρών ατυχημάτων και έντονων γεωφυσικών φαινομένων και σεισμών στο θαλάσσιο ελλαδικό χώρο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η τρομοκρατία μοιάζει με καζάνι που βράζει προετοιμάζοντας σοβαρά χτυπήματα μέχρι τις 22 Ιουλίου. Έξαρση πολεμικών εστιών.


Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς  θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου