Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Δελτίο αστρολογικών φαινομένων 15~21 Μαΐου 2017

Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui 

Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Feng Shui Research Center Canada & Greece
τηλ. 6932081799                 
mariaenastron@gmail.com
FB mari.gioba

Πρόταση της εβδομάδας 15~21 Μαΐου 2017: Αλλάζοντας θα χτίσουμε ένα πιο όμορφο μέλλον…

Μια όμορφη εβδομάδα ανοίγεται μπροστά μας με προκλήσεις, για να ξεπεράσουμε αλλά με μια υπόσχεση, πως στο τέλος του δρόμου μπορούμε να χτίσουμε το δικό μας αύριο.


Ναι πιστέψτε το, παρόλα τα προβλήματα, το άγχος της καθημερινότητας που καμιά φορά βαραίνει πολύ στους ώμους μας, την μελαγχολία που ζωγραφίζεται στις καρδιές μας, υπάρχει ελπίδα.
Ο καθένας μας πρέπει να φωνάξει δυνατά ΕΛΠΊ… ΖΩ γιατί πάντα στο τέλος του ελπίΖΩ υπάρχει η ζωή! Και η σημερινή μέρα αφιερωμένη στην Μάνα αυτό συμβολίζει, πως κάτι καινούριο θα γεννιέται πάντα ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες.

Τίποτα, ούτε ο πόλεμος ούτε η σκλαβιά ούτε η οικονομική κρίση … ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να αγγίξει το θαύμα της ΖΩΗΣ και η ζωή είναι εκεί έξω και μας περιμένει…
Και το λέω εγώ αυτό, που μήνες τώρα γράφω πως το 2017 ίσως είναι η χειρότερη χρονιά για την χώρα μας αλλά πάντα και παντού υπάρχει μια φωτιά έτοιμη να φωτίσει και το πιο πυκνό σκοτάδι, αρκεί να το πιστέψουμε και να προχωρήσουμε, να ζήσουμε με τα όνειρά μας. Γιατί να σας πω κάτι; αν το πιστέψουμε μπορούμε να αλλάξουμε την ζωή μας.
Τα χρήματα δεν εξασφαλίζουν τα πάντα, σίγουρα κάποιες ανέσεις αλλά τα μάτια που μας αγαπάνε, την αγκαλιά που κάπου μας περιμένει, το χαμόγελο και μια ζεστή καλημέρα στον διπλανό μας, όλα αυτά τα χαρίζουμε και τα δημιουργούμε εμείς, εμείς οι ίδιοι! Aρκεί να παλέψουμε και να θυμόμαστε πως το απραγματοποίητο είναι μια λέξη που ο άνθρωπος, ο Θεός και όλη η φύση γύρω μας έχει αποδείξει πως δεν υπάρχει, όταν μέσα μας ζει η προσπάθεια,  το πάθος και το πείσμα για ζωή, μια ζωή που μπορούμε πάντα να ονειρευόμαστε.
Όλα αυτά συμβολίζονται από μια θεαματική και σπάνια όψη το ενεργειακό πύρινο τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, που πραγματοποιείται στις 19 Μαΐου 2017,   και η οποία επηρεάζει όχι μόνο τον Μάιο αλλά όλο το 2017, καθώς στις 11 Νοεμβρίου θα επαναληφθεί δυναμώνοντας την ενέργειά της.
Η παγκόσμια τάξη και όλοι οι άνθρωποι-,άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, ανάλογα με το προσωπικό του ωροσκόπιο, μπορεί να οικοδομήσει- η σημασία του Κρόνου- πάνω σε γερές βάσεις μια θεαματική αλλαγή- ο συμβολισμός του Ουρανού-, μια επαναστατική αλλαγή, που όμως αυτήν την φορά, δεν θα είναι μετέωρη και επικίνδυνη αλλά θα μπορεί να δομηθεί και να οργανωθεί με την ασφάλεια που δίνει η εμπειρία, η δικαιοσύνη και η σοφία που εκφράζει ο πλανήτης Κρόνος. Πρώτη φορά στην Ιστορία ίσως οι επαναστατικές μεταρρυθμίσεις και η αλλαγή πλεύσης θα συμπλέουν με την εμπειρία, το δίκαιο και την σοφία που φέρει μαζί του ο χρόνος.
Τα άστρα θα βοηθήσουν όσους σχεδιάσουν, οργανώσουν και στηρίξουν στις εμπειρίες χρόνων το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αυτό που δίνει νέα ζωή στα όνειρά τους. Αρκεί να τολμήσουν και να χτίσουν αργά και μεθοδικά τα θέλω τους.
Το πάντρεμα της παράδοσης και το ριζοσπαστικά νέο θα ευδοκιμήσει σε μια γόνιμη γη. Φτιάξτε τη δική σας γη, ποτισμένη με φρέσκιες πρωτοποριακές ιδέες και καλά ξεχορτιαρασμένη και σκαλισμένη, για να μπορέσει ο ΝΕΟΣ ΣΠΌΡΟΣ να γίνει ένας κάμπος με πολύτιμους καρπούς.
Οι εκπρόσωποι του Κρόνου, οι Αιγόκεροι και τα παιδιά του Ουρανού οι Υδροχόοι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν αλλά και οι πύρινοι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες μαζί με την ενέργεια των αέρινων Διδύμων, Ζυγών και Υδροχόων μπορούν να αλλάξουν πολλά με σταθερά βήματα.
Η τριπλότητα του νερού Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες μπολιάστε το συναίσθημα με την λογική, το πάθος με την εμπειρία.
Τέλος τα ζώδια  της γης Ταύροι και Παρθένοι ταιριάξτε την ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα με την τόλμη να κρατήσετε μόνο αυτό που σας πάει μπροστά.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Στον παγκόσμιο χάρτη είδαμε δυστυχώς, πολλές από τις προβλέψεις μας να επαληθεύονται. Τον Απρίλιο είχαμε γράψει ότι από τις 21 Απριλίου μέχρι τις 6 Ιουνίου, που θα είναι ο Άρης στους Διδύμους θα προκληθούν σοβαρά προβλήματα ή ατυχήματα στα ΜΜΕ και ΜΜΜ αλλά και σε όλα ‘τα μηχανήματα επικοινωνίας’, όπως κατά λέξη είχαμε γράψει. Είδαμε χτες να γίνεται κυβερνοεπίθεση σε παγκόσμια κλίμακα από χάκερς (?) σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες, που ακόμα δεν ξέρουμε το μεγεθός της…
Δυστυχώς για την χώρα μας η ένταση με τα γειτονικά κράτη δεν θα περάσει έτσι απλά. Είναι καζάνι που βράζει η γειτνίαση με άλλα κράτη. ( παραπέμπω σε προηγούμενα άρθρα μου από τον Φεβρουάριο).
Παρόλη την θύελλα των εξελίξεων η ελπίδα υπάρχει ακόμα και μπορεί να δοθεί μέσα από την αλλαγή όλης της κυβερνητικής και όχι μόνο δομής μέσα από νέους νόμους που θα στηρίζονται σε νέες πηγές τροφοδοσίας…

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. 

Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες, που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των αστεριών στην καθημερινότητά μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου