Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Δελτίο αστρολογικών φαινομένων για την Πανσέληνο του Μαρτίου



Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui  
Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Feng Shui Research Center Canada

τηλ. 693.2081799            
mariaenastron@gmail.com
FB mari.gioba
Mariastrologia.blogspot.com


"Το μελαγχολικό φεγγάρι του Μάρτη"

Τα καλά νέα είναι οτι η περίοδος των εκλείψεων, τυπικά, τελειώνει με αυτήν την Πανσέληνο, στις 12 Μαρτίου, στις 22° της Παρθένου.  Τυπικά, γιατί μια έκλειψη ηλίου, όταν επηρεάζει ένα ωροσκόπιο με ακρίβεια,  όπως το ωροσκόπιο της χώρας μας ή το ωροσκόπιο ενός ατόμου, τότε η διάρκειά της μπορεί να επηρεάζει για έναν χρόνο.  Ωστόσο,  αυτό συμβαίνει ευτυχώς σπάνια και έτσι θα εστιάσουμε στο φαινόμενο της Πανσελήνου.

Τα άσχημα  νέα  είναι ότι αυτή η πανσέληνος ολοκληρώνει έναν δύσκολο κύκλο που ξεκίνησε στις 26 Φεβρουαρίου.  Λίγες μέρες πριν κ μετά τις 12, θα έχουμε μια μελαγχολία,  θα βλέπουμε τα πράγματα απαισιόδοξα και τα συναισθήματα μας θα είναι έντονα . Μοιάζει σαν το ολόγιομο φεγγάρι να'ναι ένας πολύ δυνατός μεγεθυντικός φακός, που έχει την ικανότητα να διεισδύει πολύ βαθιά μέσα μας και αυτό κάποιες φορές πληγώνει εμάς ή τους ανθρώπους που αγαπάμε . Αυτές οι μέρες μοιάζουν με την βροχή, μας μελαγχολεί αλλά πάντα μετά όλα δείχνουν πιο διαυγή , πιο καθάρια ....

Οι μέρες αυτές, λοιπόν, θα είναι έτσι, κάποιους θα τους φορτίζουν, άλλους θα τους πληγώνουν . Θα υπάρχει μια τάση να κρίνουμε αυστηρά και να πληγώνουμε ή να πληγωνομαστε.  Μπορούμε όμως να αντισταθούμε , να μην μεγενθύνουμε αυτά που μας χωρίζουν αλλά να σταθούμε σε αυτά που αντέχουν στο μαζί, στο εμείς . Αποκαλύψεις μυστικών και σκανδάλων , διλήμματα ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα, ένταση και ξεκαθαρίσματα.

Ιδιαίτερα επηρεάζονται από το φαινόμενο της πανσελήνου, Παρθένοι και Ιχύες, Δίδυμοι και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, συγχωρήστε τον εαυτό σας κ τους άλλους .
Καρκίνοι και Λέοντες πάντα επηρεάζεστε από το φαινόμενο της Πανσελήνου μην παλεύετε,  ενωθείτε.
Κριοί και Υδροχόοι συμβιβαστειτε με τα μηνύματα του πεπρωμένου .
Ταύροι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί χρησιμοποιήστε την δύναμη που θα έχετε δημιουργικά .
Ζυγοί πάρτε δύναμη από την φύση ,την τέχνη ή την πίστη σας.  Προστατεύστε
την υγεία ή τα μυστικά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου